Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   AEG ICI Paris XL Actie: tot €200 cadeau!

   Bij aankoop van één van de AEG-actiemodellen krijgt u een e-Gift Card van ICI PARIS XL t.w.v. 20, 30, 50, 75, 100, 150 of 200 euro cadeau! De actieperiode is van 1 oktober t/m 31 december 2021. Registreren moet uiterlijk 15 januari 2022. Toon meer

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Bij aankoop van één van de AEG-actiemodellen krijgt u een e-Gift Card van ICI PARIS XL t.w.v. 20, 30, 50, 75, 100, 150 of 200 euro cadeau! De actieperiode is van 1 oktober t/m 31 december 2021.

   Om deel te nemen hoeft u alleen maar uw aankoop uiterlijk 15 januari 2022 te registreren via aeg.nl/acties en de factuur te uploaden.

   Actievoorwaarden 

   Deze actie is alleen geldig voor inwoners van Nederland van 18 jaar of ouder die tijdens de actieperiode van 1 oktober t/m 31 december 2021 een AEG-actiemodel wasmachine, droger, was/droogcombinatie, robotstofzuiger of steelstofzuiger hebben gekocht bij een erkende AEG-dealer in Nederland (met uitzondering van aankopen via Bol.com). 

   Bij aankoop van één van de geselecteerde AEG-apparaten ontvangt de consument ICI PARIS XL e-Gift Cards met een totale waarde van 20, 30, 50, 75, 100, 150 of 200 euro (afhankelijk van het gekochte model). 

   Een lijst met alle deelnemende AEG-apparaten is beschikbaar op aeg.nl/acties. Alleen modelnummers op deze lijst komen in aanmerking voor deze promotie. 

   AEG is niet verantwoordelijk voor andere of foutieve communicatie omtrent deze actie in de winkel (offline en online). AEG kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste mededelingen op de winkelvloer. 

   De uiterste datum van aanmelding van het aangekochte apparaat via aeg.nl/acties is 15 januari 2022. 

   De registratie is pas compleet als de e-mail met bevestiging hiervan is ontvangen. Deze dient te worden bewaard en, indien nodig, overlegd. 

   Alleen aanmeldingen die zijn voorzien van een kopie of een foto van het aankoopbewijs met daarop vermeld één van de deelnemende AEG-apparaten, zullen worden aanvaard. 

   AEG is niet verantwoordelijk voor onleesbare, onvolledige, te late, niet ontvangen of beschadigde aanvragen. 

   De ICI PARIS XL e-Gift Card wordt, na een correcte aanmelding, per e-mail toegezonden naar het opgegeven e-mailadres. 

   Houd voor ontvangst van de ICI PARIS XL e-Gift Card, rekening met een levertermijn van zes weken na validatie van de aanvraag. 

   De waarde van de ICI PARIS XL e-Gift Card wordt niet in geld uitgekeerd. 

   Per adres wordt maximaal één e-Gift Card, bij aankoop per soort apparaat, toegezonden. 

   De ICI PARIS XL e-Gift Cards zijn geldig tot 1 jaar na uitgifte en kunnen worden verzilverd in alle ICI PARIS XL winkels in Nederland en in de webshop: iciparisxl.nl. 

   Men heeft de mogelijkheid om het tegoed op de e-Gift Card in meerdere delen te gebruiken. Het resterende bedrag op de e-Gift Card wordt niet in contanten uitbetaald en het is niet toegestaan om de kaart te gebruiken voor commerciële doeleinden. Vergoeding bij beschadiging of verlies is niet mogelijk. 

   Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en promoties van AEG. 

   AEG behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds aan te passen of te wijzigen. Kijk voor de actuele actievoorwaarden op aeg.nl/acties 

   Vragen of opmerkingen met betrekking tot deze actie? 

   Neem dan contact op met Racktime, e-mail: [email protected] o.v.v. AEG IPXL-actie 2021 of telefoon: 085 086 19 31 (op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur).

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »