Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Nu tijdelijk € 150,- cashback op Bosch i-Dos wasmachines

   Koop nu uw nieuwe Bosch i-DOS wasmachine of was-droogcombinatie en ontvang tot €150,- retour via Bosch. Indien u in de periode van 1 maart 2021 tot en met 30 mei 2021 een actiemodel koopt, ontvangt u na registratie cashback retour van Bosch! Toon meer

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Hoe werkt het?

   Koop een van de deelnemende actiemodellen tussen 1 maart 2021 tot en met 30 mei 2021 en registreer uw apparaat bij Bosch- met een kopie van het aankoopbewijs - hier. U kunt uw apparaat tot en met 27 juni 2021 registreren. 
    

   Wassen LikeABosch met i-DOS

   Wasmachines van Bosch maken jouw leven makkelijker - hun hele leven lang. Daarnaast zijn onze wasmachines zo ontworpen dat ze je op een slimme manier helpen duurzamer te leven. Dankzij de automatische programma's kun je vertrouwen op de beste prestaties bij het laagste energieverbruik en verspil je door het intelligente doseersysteem i-DOS geen druppel water en wasmiddel. Want wat is nou de juiste hoeveelheid wasmiddel?
    
   Nu tijdelijk € 150,- cashback op Bosch i-Dos wasmachines bij PiestGeen zorgen, want het i-DOS intelligente doseringsysteem regelt het voor je. Vul het wasmiddel aan en i-DOS meet automatisch de juiste hoeveelheid af voor de perfecte resultaten. De machine past de dosering aan naar aanleiding van de hoeveelheid kleding, de soort stof en hoe vuil je wasgoed is. Het resultaat is dat je nooit meer te veel gebruikt waardoor er ook geen zichtbare wasmiddelresten op je kleding terecht komt en voorkom je huidirritatie. En je voorkomt natuurlijk ook dat je te weinig wasmiddel gebruikt! Een perfecte was dus, maar geen druppel te veel wasmiddel en water.
    
   Na 1 keer vullen, doseert hij 20 wasbeurten lang automatisch. Gemiddeld scheelt dit 38% teveel gebruikt wasmiddel. En wordt voorkomen dat dit met onnodig veel water uit het wasgoed moet worden gespoeld, zodat maar liefst 10 liter water per wasbeurt wordt bespaard. De nieuwste Bosch wasmachines zijn voorzien van een extra compartiment in de wasmiddellade. Dit geeft je niet alleen de mogelijkheid tot het automatisch doseren van vloeibaar wasmiddel en wasverzachter, maar nu ook om in plaats van wasverzachter twee verschillende wasmiddelen te gebruiken.
    
   Het intelligente automatische doseersysteem i-DOS helpt je water te besparen. Hierdoor gebruik je nooit meer water en wasmiddel dan echt noodzakelijk is. En daar heeft de natuur ook baat bij. Bosch ondersteunt een duurzaam leven met slimme huishoudapparaten.
   Deze slimme technologie kunt u zelf ervaren in onze winkel.
    

   Klik hier voor de actievoorwaarden van Bosch

    

   Nu tijdelijk € 150,- cashback op Bosch i-Dos wasmachines bij Piest

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »