Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Merken

   Prijs

   -
   7 Producten
   • Al 90 jaar vertrouwde levering in Twente Al 90 jaar vertrouwde levering in Twente
   • Vakkundig advies Vakkundig advies
   • Premium Service & Directe levering Premium Service & Directe levering

   Actievoorwaarden

   Deze actie is alleen geldig voor inwoners van Nederland van 18 jaar of ouder die tijdens de actieperiode van 01 mei t/m 30 juni 2021 een AEG-luchtreiniger hebben gekocht bij een erkende AEG-dealer in Nederland.

   Bij aankoop van één van de geselecteerde AEG-luchtreinigers ontvangt de consument een cashback van 25, 50, 75 of 100 euro (afhankelijk van het gekochte model).
   Een lijst met alle deelnemende AEG-luchtreinigers is beschikbaar op aeg.nl/acties. Alleen modelnummers op deze lijst komen in aanmerking voor deze promotie.

   AEG is niet verantwoordelijk voor andere of foutieve communicatie omtrent deze actie in de winkel (offline en online). AEG kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste mededelingen op de winkelvloer.

   De uiterste datum van aanmelding van het aangekochte apparaat via aeg.nl/acties is 15 juli 2021.
   De registratie is pas compleet als de e-mail met bevestiging hiervan is ontvangen. Deze dient te worden bewaard en, indien nodig, overlegd.

   Alleen aanmeldingen die zijn voorzien van een digitale kopie of een foto van het aankoopbewijs met daarop vermeld één van de deelnemende AEG-luchtreinigers, zullen worden aanvaard. AEG is niet verantwoordelijk voor onleesbare, onvolledige, te late, niet ontvangen of beschadigde aanvragen.

   AEG behoudt zich het recht voor om originele aankoopbewijzen op te vragen als er sprake is van twijfel over de echtheid van de aanvraag.
   Houd voor retourstorting van de cashback rekening met
   een verwerkingstijd van zes tot acht weken nadat de online registratie met een kopie of foto van het aankoopbewijs is ontvangen.
   Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en promoties van AEG.
   AEG behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds aan te passen of te wijzigen. Kijk voor de actuele actievoorwaarden op aeg.nl/acties

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »