Wilt u een televisie kopen in Enschede?

Wilt u een nieuwe televisie kopen en woont u in de gemeente Enschede, dan is Piest al 90 jaar een vertrouwd adres. De winkel voor radio televisie in elke prijsklasse en maatvoering. Moderne televisies zoals LED tv, Full HD televisie, Smart LED TV en Oled TV zijn bij ons verkrijgbaar. Merken zoals Samsung led tv, LG led tv, Philips led tv, Sony led tv, Panasonic televisie en Salora behoren tot het assortiment. Samsung LED, maar ook de nieuwste Samsung QLED zijn verkrijgbaar naast LG OLED tv’s en veelal direct uit voorraad leverbaar. De nieuwste toestellen zijn geschikt voor digitale televisie. Voor een televisie aanbieding in Enschede en een goed advies kunt u altijd bij onze specialisten terecht. Wilt u dus een televisie kopen in Enschede dan gaat u naar Piest Enschede.

Inbouwapparatuur Enschede

Voor het vervangen van uw defecte inbouwapparatuur kunt u in Enschede terecht bij Piest aan de Olieslagweg. Wij hebben een ruim assortiment keuken inbouwapparatuur bestaande uit inbouw vaatwassers, inbouw koelkasten en inbouw ovens. De keuken inbouw apparatuur is veelal direct uit voorraad leverbaar. Wilt u uw inbouwapparaat zelf afhalen, dan is dit mogelijk, door een grote voorraad bij ons in de magazijnen. Natuurlijk ook voor inbouw kookplaten, inbouw magnetrons en inbouw afzuigkappen. Bosch inbouw vaatwassers naast de merken Siemens, AEG, Miele, Liebherr, Whirlpool, Zanussi zijn erg populair en in elke prijsklasse beschikbaar. Hebt u inbouw hulp nodig, dan maken wij graag een afspraak om u advies te geven of het inbouwapparaat te komen inmeten bij u thuis. Vanzelfsprekend krijgt u een scherpe prijs en een goed advies. Dus voor aanbiedingen voor inbouwapparatuur kunt u altijd bij ons terecht. Wij bieden keuken inbouw apparatuur van de bekendste merken. Piest levert inbouwapparatuur in Enschede en omstreken altijd tegen een goede aanbiedingsprijs.

Zoekt u witgoed in Enschede?

Voor witgoed in de gemeente Enschede is Piest al 90 jaar een vertrouwd adres. Piest beschikt als gerenommeerde witgoed zaak en witgoed winkel over een door vele merken geautoriseerde witgoed reparatie afdeling, waar u terecht kunt als uw witgoed apparaat een probleem geeft. Onze witgoed monteurs helpen u graag. Verder is er een enorme keuze witgoedapparatuur verkrijgbaar, bestaande uit keukenapparatuur en alle appartuur voor wassen en drogen. Merken als Bosch, Siemens, AEG, Miele, Samsung, Whirlpool, Liebherr en Zanussi behoren al jaren tot het kernassortiment. Scherpe prijzen en goede witgoed aanbiedingen zijn altijd aanwezig. Dus wilt u witgoed kopen dan kiest u goed bij Piest Olieslagweg Enschede. Grote keuze in wasmachines, koelkasten, wasdrogers maar ook voor magnetrons, fornuisen, afzuigkappen, kookplaten en ovens het juiste adres. Voor witgoed in Enschede gaat u naar Piest uw witgoed specialist in Enschede.

Wasmachine Enschede

Bent u op zoek naar een nieuwe wasmachine? Dan bent u bij Piest aan het juiste adres. Piest levert al 90 jaar huishoudelijke apparaten in Enschede, Hengelo en omstreken. Wij hebben een ruim assortiment wasmachines van de merken Miele, Bosch, AEG, Siemens, Whirlpool, Indesit, LG, Samsung, en Zanussi. Tevens beschikken wij over een geautoriseerde servicedienst, voor uw wasmachine reparatie. Wilt u de wasmachine bezorgd en aangesloten hebben? Geen probleem voor Piest, wij bieden de mogelijkheid om uw nieuwe wasautomaat te bezorgen, aan te sluiten en tevens kunnen wij het oude apparaat voor u afvoeren. Dus woont u in de omgeving van Enschede laat u dan gerust informeren in onze winkel door één van onze medewerkers over alle verschillende type wasmachines. Prijs, kwaliteit én service vindt u bij Piest in Enschede.

Electronica Enschede

Piest is de electronica specialist voor Enschede. Hierbij kunt u denken aan een televisie, audio apparatuur, een hoofdtelefoons, home cinema set, Blu-ray of DVD speler, radio, navigatie, e-reader, router, camcorder of digitale camera. Bekende merken van elektronica en computers die wij leveren zijn o.a. Sonos, Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, JBL, Denon, GoPro, Canon, Kobo, Brother, JVC, Epson, HP, Garmin, Lenovo, Mio, Netgear, Salora, Asus, Acer, Sennheiser, Vogel's en nog veel meer. Kom gerust langs in de winkel. Mocht u uw product thuis willen laten bezorgen? Dan is uiteraard ook mogelijk.

Computerwinkel Enschede

Piest staat ook bekend als computerwinkel in Enschede. Dus bent u op zoek naar een nieuwe laptop of notebook, tablet, computer, telefoon of printer? Dan is Piest een geschikte keuze voor u. Bekende merken van computers en randapparatuur voor uw computer die wij leveren zijn onder andere Asus, Acer, Lenovo, Apple, Canon, Brother, Epson, HP, Netgear, Linksys, Logitec en nog veel meer. Kom gerust langs in de winkel. Mocht u uw product thuis willen laten bezorgen? Dan is uiteraard ook mogelijk.