Winkelwagen Nu bestellen 0 artikelen (€ 0,00)

Woont u in Hengelo en bent op zoek naar een nieuwe televisie?

Een nieuwe televisie kopen, een televisie laten repareren of allereerst uitleg krijgen over de nieuwste televisies? Bij Piest in Enschede kan dit! Wij leveren televisies in heel Twente, zodoende komen wij dagelijks in Hengelo, Borne, Deurningen en Delden. Onze winkel is voorzien van de nieuwste tv’s met de nieuwste technieken, zoals OLED, QLED ultra HD en Full HD. Bij Piest vindt u televisies van de merken: Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic en Salora. Woont u in de gemeente Hengelo, dan zijn wij dé winkel voor u.

Inbouwapparatuur Hengelo

Piest levert en repareert al jaren inbouwapparatuur in Twente, waaronder Hengelo, Delden, Deurningen en Borne vallen. In onze winkel hebben wij veel inbouwapparaten staan, zoals inbouw vaatwassers, inbouw koelkasten, inbouw ovens, inbouw magnetrons, inbouw kookplaten en inbouw afzuigkappen. Wij zijn geautoriseerd dealer voor o.a. de merken: Miele, Liebherr, Bosch, AEG, Whirlpool, Siemens en Zanussi. Wij kunnen u veel informatie verschaffen over alle mogelijkheden in uw keuken. Mocht u niet zeker zijn van de inbouw maten, dan zouden wij bij u thuis kunnen inmeten. Tevens is er een mogelijkheid dat wij alle inbouwapparatuur bij u komen inbouwen. Wij zorgen er dan ook voor dat uw oude inbouwapparaat wordt afgevoerd. Naast het leveren van nieuwe keukenapparatuur kan Piest ook uw huidige apparaten nakijken en/of repareren. Dus ook in Hengelo levert en repareert Piest B.V. inbouwapparatuur.

Witgoed Hengelo

Nieuw witgoed apparaat nodig? Piest levert u nieuwe apparaten in onder andere Hengelo, Deurningen, Borne en Delden. Piest is dagelijks te vinden in de regio Twente. Wij hebben een heel breed assortiment aan witgoedapparatuur, denk hierbij aan: koelkasten, vaatwassers, wasmachines, drogers, afzuigkappen, kookplaten, ovens en magnetrons. Wij kunnen veel verschillende merken leveren zoals Siemens, Bosch, Miele, Liebherr, Samsung, Whirlpool en Zanussi. Er is altijd een mogelijkheid om de witgoed apparaten bij u thuis te bezorgen. Tevens heeft Piest een eigen servicedienst die geautoriseerd is om uw defecte witgoed apparaat te repareren. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar in de winkel met vakkundige medewerkers. Dus ook in de gemeente Hengelo is Piest uw witgoed specialist.

Wasmachines Hengelo

Voor wasmachines in Hengelo, Borne, Delden en Deurningen, de regio Twente, kunt u terecht bij Piest. Wij zijn al meer dan 85 jaar een vertrouwd adres. Wij hebben een ruime keuze aan wasmachines. Piest heeft wasautomaten van onder andere de merken: Bosch, Miele, Siemens, Samsung, Whirlpool, AEG, Indesit, LG en Zanussi. Dit zijn vertrouwde merken waar wij als bedrijf achter staan. Laat u informeren in onze winkel die zit gevestigd aan de Olieslagweg in Enschede of bestel gerust een wasmachine online. Tevens kunt u ervoor kiezen om u wasmachine te laten bezorgen en aansluiten door onze eigen installatie service. Bezorgen en installeren doen wij natuurlijk ook in Hengelo!