Winkelwagen Nu bestellen 0 artikelen (€ 0,00)

Woont u in Hengelo en bent op zoek naar een nieuwe televisie?

Een nieuwe televisie kopen, een televisie laten repareren of allereerst uitleg krijgen over de nieuwste televisies? Bij Piest in Enschede kan dit! Wij leveren televisies in heel Twente, zodoende komen wij dagelijks in Hengelo, Borne, Deurningen en Delden. Onze winkel is voorzien van de nieuwste tv’s met de nieuwste technieken, zoals OLED, QLED ultra HD en Full HD. Bij Piest vindt u televisies van de merken: Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic en Salora. Woont u in de gemeente Hengelo, dan zijn wij dé winkel voor u.

Inbouwapparatuur Hengelo

Piest levert en repareert al jaren inbouwapparatuur in Twente, waaronder Hengelo, Delden, Deurningen en Borne vallen. In onze winkel hebben wij veel inbouwapparaten staan, zoals inbouw vaatwassers, inbouw koelkasten, inbouw ovens, inbouw magnetrons, inbouw kookplaten en inbouw afzuigkappen. Wij zijn geautoriseerd dealer voor o.a. de merken: Miele, Liebherr, Bosch, AEG, Whirlpool, Siemens en Zanussi. Wij kunnen u veel informatie verschaffen over alle mogelijkheden in uw keuken. Mocht u niet zeker zijn van de inbouw maten, dan zouden wij bij u thuis kunnen inmeten. Tevens is er een mogelijkheid dat wij alle inbouwapparatuur bij u komen inbouwen. Wij zorgen er dan ook voor dat uw oude inbouwapparaat wordt afgevoerd. Naast het leveren van nieuwe keukenapparatuur kan Piest ook uw huidige apparaten nakijken en/of repareren. Dus ook in Hengelo levert en repareert Piest B.V. inbouwapparatuur.

Witgoed Hengelo

Nieuw witgoed apparaat nodig? Piest levert u nieuwe apparaten in onder andere Hengelo, Deurningen, Borne en Delden. Piest is dagelijks te vinden in de regio Twente. Wij worden niet voor de niets de witgoedspecialist in de regio genoemd. Wij hebben een breed assortiment aan witgoedapparatuur, denk hierbij aan keukenapparatuur; zoals koelkasten, koel/vriescombinaties, vriezers, vaatwassers, afzuigkappen, kookplaten, ovens en magnetrons. Maar Piest biedt ook alle apparaten voor wassen en drogen; wasmachines, warmtepompdrogers, condensdrogers en luchtafvoerdrogers. Vergeet hierbij niet een goed strijkijzer of stoomstation. Zo kan uw was weer schoon, droog en gestreken in de kast. Ruimte besparen? Uw wasmachine en droger kunt u ook plaatsen in een kast of ombouw. Hierbij worden de wasmachine en droger in een kast boven elkaar geplaatst. Dit bespaart een hoop ruimte. Wij kunnen veel verschillende merken leveren zoals Siemens, Bosch, Miele, Liebherr, Samsung, Whirlpool en Zanussi. Er is altijd een mogelijkheid om de witgoed apparaten bij u thuis te bezorgen. Tevens heeft Piest een eigen servicedienst die geautoriseerd is om uw defecte witgoed apparaat te repareren. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar in de winkel met vakkundige medewerkers. Dus ook in de gemeente Hengelo is Piest uw witgoed specialist.

Wasmachine Hengelo

Voor een wasmachine in Hengelo, Borne, Delden en Deurningen, de regio Twente, kunt u terecht bij Piest. Wij zijn al 90 jaar een vertrouwd adres. Wij hebben een ruime keuze aan wasmachines. Piest heeft wasautomaten van onder andere de merken: Bosch, Miele, Siemens, Samsung, Whirlpool, AEG, Indesit, LG en Zanussi. Dit zijn vertrouwde merken waar wij als bedrijf achter staan. Laat u informeren in onze winkel die zit gevestigd aan de Olieslagweg in Enschede of bestel gerust een wasmachine online. Tevens kunt u ervoor kiezen om u wasmachine te laten bezorgen en aansluiten door onze eigen installatie service. Bezorgen en installeren doen wij natuurlijk ook in Hengelo!

Electronica Hengelo

Woont u in Hengelo, Borne, Delden en Deurningen? Voor de gehele regio Twente is Piest ook de electronica specialist. Hierbij kunt u denken aan een televisie, audio apparatuur, een hoofdtelefoons, home cinema set, Blu-ray of DVD speler, radio, navigatie, e-reader, router, camcorder of digitale camera. Maar ook als u op zoek bent naar een laptop of notebook, tablet, computer, telefoon of printer is Piest een geschikte keuze voor u. Bekende merken van elektronica die wij leveren zijn o.a. Sonos, Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, JBL, Denon, GoPro, Canon, Kobo, Brother, JVC, Epson, HP, Garmin, Lenovo, Mio, Netgear, Salora, Asus, Acer, Sennheiser, Vogel's en nog veel meer. Kom gerust langs in de winkel. Mocht u uw product thuis willen laten bezorgen? Dan is uiteraard ook mogelijk.