Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Vrijdag 23 Juni 2021

   PIEST.nl - Met een airco een heerlijk koel huis!

   Overweeg je een mobiele airco, split airco of monoblock airco te kopen? Slim! Want ieder jaar wordt het weer warmer. We hebben het gezien in 2019 en 2020.

   Een mobiele airco is een prima oplossing om een slaapkamer, woonkamer of kantoor te koelen. 

   Dit type airco, is makkelijk verplaatsbaar. Houdt er rekening mee, dat er een afvoerslang naar buiten moet kunnen. Tegenwoordig zijn er mooie doorvoersets, waardoor dit heel goed passend en bij iedereen thuis of op het werk geplaatst kan worden. Een open raam is dus voldoende.
   Een mobiele airconditioner ook soms met afstandsbediening, zorgt ervoor dat de warme lucht uit de ruimte, daadwerkelijk naar buiten afgevoerd wordt!

   In onze winkel en webshop vind je de beste mobiele airco’s per situatie. De beste is anders voor iedereen. Daarom helpen wij je graag bij het kopen van de beste voor jou.

   Split-units zijn duurder in aanschaf, maar hebben een aantal belangrijke voordelen! Omdat de buitenunit meestal met een muurbeugel aan de buitenmuur komt te hangen, de airco binnen vele dB's stiller!!

   Wel moet een split airco door een STEK-gecertificeerd installateur aangesloten worden, om garantie en levensduur te kunnen garanderen. Wij kunnen bij je thuis de situatie komen bekijken en altijd een scherpe offerte maken. Onze airco-specialisten zorgen voor een vakkundige installatie aan huis, zoals je van PIEST.nl gewend bent.

   Monoblock airco's bestaan uit één hermetisch gesloten unit, afgevuld met het natuurlijke gas R290. De monoblock unit dient op een buitenmuur bevestigd te worden waarin twee gaten worden geboord voor de luchttoevoer en -afvoer. Ook hierbij kunnen onze airco-specialisten je vakkundig helpen, daar de diameter van de muurdoorvoer vaak vele tientallen centimers bedraagt.

   Dankzij de twee compleet gescheiden luchtstromen wordt de koellucht van buiten aangezogen en ook weer naar buiten afgevoerd, terwijl de lucht in de afgesloten ruimte door de airco circuleert en continu wordt verwarmd of gekoeld.

   Een monoblock combineert zo de voordelen van de mobiele airco (hermetisch gesloten, natuurlijk gas en geen professionele installatie) en split unit (efficiënte koeling/verwarming, minder lawaai).

   Alvast veel plezier met jouw nieuwe airco!

   Recente artikelen

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »