Bosch KAD90VI30 Amerikaanse koelkast

bosch bosch
€ 1.799,00
Onbekend

A++, inh. 370-163 l, NoFrost, water/ijs dipenser, RVS-deur AFP, digitaal display in deur, 176 cm

Gegevens

De Bosch serie 6 KAD90VI30 amerikaanse koelkast.

De side-by-side koel-vriescombinatie met energie-efficiëntieklasse A++, NoFrost en ijs- en waterdispenser: koelt zeer energiezuinig, met slechts één druk op de knop beschikt u over een koele drank. NoFrost: voorkomt ijsvorming en maakt ontdooien zo overbodig. Dat bespaart u veel tijd en energie. MultiAirflow-systeem: houdt producten langer vers dankzij de gelijkmatige luchtcirculatie in de gehele binnenruimte. TouchControl-bediening: comfortabel de temperatuur instellen via de overzichtelijke sensorvelden. MultiBox met gegolfde bodem: beschermt groente en fruit tegen condensatie. Energie-efficiëntieklasse A++: koelt zeer zuinig.

Bescherming voor ingevroren voedsel. Levensmiddelen invriezen op de conventionele manier, biedt geen garantie dat ze langdurig goed ingevroren blijven. Met de SuperFreezing functie worden producten beschermd tegen ontdooien zodra de vriezer wordt geopend om er nieuwe producten bij te plaatsen. Bespaar energie met de automatische vriesfunctie, die de vriezer terugschakelt en de gewenste temperatuur constant houdt, zodra deze is bereikt. Goed voor levensmiddelen. En voor jouw energieverbruik.

De koelkast die weet hoe hij cool moet zijn. Met de SuperCooling functie wordt de temperatuur voor een korte periode verlaagd zodat de nieuwe boodschappen in de koelkast geplaatst kunnen worden zonder de reeds ingevroren producten nadelig te beïnvloeden.

MultiAirflow-systeem: gelijkmatige luchtcirculatie voor een langere versheid. De ventilator van het MultiAirflow-systeem verdeelt de koude lucht gelijkmatig over alle niveaus in de koel- en vriesruimte. Zo worden temperatuurschommelingen tot een minimum beperkt en koeltijden gereduceerd - waardoor uw voedingsmiddelen hun smaak langer zullen behouden.

Nooit meer je koelkast ontdooien. Het handmatig ontdooien van een koelkast kan een vervelend en tijdrovend klusje zijn. Onze nieuwe vriezers met NoFrost besparen je een hoop tijd en moeite. De innovatieve NoFrost technologie transporteert warmte en vochtigheid van de vriezer naar een verdampingsschijf die ijsvorming stopt. Condens wordt handig naar buiten geleid, zodat het buiten de koelkast kan verdampen. Op deze manier krijgt ijsvorming geen kans en hoeft de koelkast niet langer handmatig ontdooid te worden.

FreshSense: het perfecte klimaat. Dankzij het perfecte klimaat behouden uw levensmiddelen de ideale consistentie: ijs wordt bijvoorbeeld nooit te hard of te zacht. Een constante temperatuur is van doorslaggevend belang voor een betere versheid en smaak. De FreshSense-sensoren meten en regelen de temperatuur in de koel- en vriesruimte. Het resultaat: altijd een constante temperatuur in de koelkast, ongeacht de buitentemperatuur.

LED-verlichting: zet de inhoud van uw koelkast in de schijnwerpers. LED-lampen bieden compleet nieuwe verlichtingsmogelijkheden voor koelkasten. Ze verlichten de binnenkant gelijkmatig, zonder te verblinden. LED-verlichting verbruikt minder stroom dan conventionele koelkastverlichting en gaat een (toestel)leven mee.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 1.799,00
EAN 4242002817415
Productgroep Amerikaanse koelkast
Serie Bosch Serie | 6
Adviesprijs 2.169,00
Model KAD90VI30
Service type Monteur aan huis
Merk Bosch
Fabrikantnummer (MPN) KAD90VI30
Fabrieksgarantie 2 jaar
Diepte 72 mm
Hoogte 177 mm
Kleur Roestvrijstaal
Aantal deuren 2
Breedte 91 mm
Energieklasse A++
Plaatsing Vrijstaand
Inhoud vriesruimte 163 l
Inhoud koelruimte 370 l
IJsblokjesmachine Nee
Vaste wateraansluiting Nee
Specificaties

Koelkenmerken

IJsblokjesmachine
Vaste wateraansluiting

Algemeen

Plaatsing
Vrijstaand

Verbruik

Energieklasse
A++

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Roestvrijstaal
Aantal deuren
2

Productinformatie

Productgroep
Amerikaanse koelkast
Serie
Bosch Serie | 6
Service type
Monteur aan huis
Merk
Bosch
Fabrieksgarantie
2 jaar