Canon G2501 printer

canon canon
€ 189,00
3-5 werkdagen
  • Printen zonder witrand
  • Print grote volumes documenten en foto's
  • Pigmentzwarte en dye-kleureninkt
  • Foto's met hoge resolutie printen
  • Eenvoudig bij te vullen inkttanks
  • Print documenten met scherpe tekst
  • Micro-inktdruppels voor nauwkeurig printen
Gegevens

Veelzijdigheid Ideaal voor thuisgebruik, voor kantoren aan huis en voor kleine bedrijven - geschikt voor gebruikers die zowel werkdocumenten en foto's willen printen. Dit multifunctionele Canon-apparaat biedt een ongekend paginavolume in kleur van 7000 pagina's. Zwart: 12.000 pagina's dankzij twee zwarte tanks* zorgen voor lage printkosten, waardoor je aanzienlijk bespaart.

Pigmentzwarte en dye-kleureninkt Verbeter de kwaliteit van je prints met de hoogwaardige zwarte pigmentinkt en dye-kleureninkt en creëer ongekend scherpe teksten en prachtige, levendige afbeeldingen. Je kunt ook binnen 60 seconden foto's van 10 x 15 cm zonder witrand printen.

Geïntegreerde inkttanks De PIXMA G-serie heeft een ontwerp met inkttanks aan de voorzijde van de printer die eenvoudig bij te vullen zijn. Je kunt zo ook eenvoudig het inktniveau controleren, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Het compacte en slanke ontwerp past in elk huis en op elk kantoor.

Betrouwbare onderdelen voor printen van hoge volumes Canon heeft ervoor gezorgd dat het printsysteem stabiel blijft tijdens het printen van hoge volumes door middel van verbetering in de FINE-printkoptechnologie waardoor lucht niet doordringt tot het inktsysteem.

Creatieve prints Bij Canon zijn we van mening dat iedereen zelf eenvoudig mooie prints moet kunnen maken. Met de integratie van de My Image Garden-software kun je eenvoudig je foto's organiseren, sorteren en bewerken, zodat je in een handomdraai de prints krijgt die je wilt.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 189,00
Fabrieksgarantie 2 jaar
Service type Monteur aan huis
Productgroep Printer
Introductie model 2018
Merk Canon
Fabrikantnummer (MPN) 0617C041
Model G2501
Specificaties

Productinformatie

Fabrieksgarantie
2 jaar
Service type
Monteur aan huis
Productgroep
Printer
Merk
Canon