DELONGHI SW12AC.S vlakgrill

delonghi delonghi
€ 73,00
Onbekend

DeLonghi MultiGrill Easy SW12AC.S -Kies uit verschillende soorten gerechten met 2 sets platen: grill en wafels -Snelle en gelijkmatige bereiding dankzij het ingebouwde verwarmingselement -Compact ontwerp, past eenvoudig op elk plekje in je keuken -Reinig het toestel eenvoudig dankzij de verwijderbare platen die geschikt zijn voor de vaatwasser. -Vet opvangbakje zodat het vet helemaal uitlekt

Maak eenvoudig de lekkerste sandwiches, panini's én wafels met de SW12AC.S MultiGrill Easy van De'Longhi. De grill wordt geleverd met uitneembare en vaatwasmachine bestendige anti-aanbak grill- en wafel platen.

Met de ruime grill platen is het ook mogelijk om heerlijke grillgerechten te bereiden op de MultiGrill Easy. Wacht dacht u van een sappige hamburger met gegrilde paprika en ui?

Ook met de wafel platen kunt u eindeloos variëren. Probeer eens een verse wafel met kokos en chocolade of een klassieke wafel met aardbei en slagroom.

Gegevens

Extra diepe roosters Diepe en volledig afgesloten scharnierwafelplaat voor dikkere wafels zonder lekken.

Geschikt voor vaatwasser Zowel de plaat en het vet opvangbakje kunnen worden verwijderd en kunnen snel en eenvoudig worden gereinigd in de vaatwasser.

Geïntegreerd vet opvangbakje Dankzij het geïntegreerde vet opvangbakje kan het vet uitlekken voor gezonder bereid voedsel.

Geïntegreerd vet opvangbakje Dankzij het geïntegreerde vet opvangbaje kan het vet uitlekken voor gezonder bereid voedsel.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 73,00
Fabrikantnummer (MPN) SW12AC.S
Model SW12AC.S
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Merk Delonghi
EAN 8004399762640

Specificaties

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Delonghi