Devolo Magic 2 WiFi 2400Mbps 1 stuk uitbreiding

devolo devolo
€ 129,00
3-5 werkdagen

-Devolo -Magic 2 -1 stuk uitbreiding -2400 Mbps

Gegevens

Productdetails Ervaar internet zonder grenzen met devolo Mesh WiFi. Magic 2 WiFi streamt stabiel, supersnel internet tot 2400 Mbps een maakt daarbij op eenvoudige wijze gebruik van uw elektriciteitsnet. Stream films in UHD. Surf supersnel in iedere uithoek van uw huis. Reis door virtuele werelden en ontdek de mogelijkheden van het Internet of Things (IoT). Niets is onmogelijk met devolo’s Mesh WiFi.

Let op: devolo Magic maakt gebruik van de innovatieve G.hn-technologie, die garant staat voor de hoogste transmissiesnelheden. Magic kan echter alleen in een pure G.hn-omgeving zijn volledige vermogen benutten, als er parallel geen andere Powerline-technologie gebruikt wordt.

Innovatieve technologie devolo Magic 2 WiFi opent de deur naar een huis dat is voorbereid op de toekomst. Ruimtes zonder WiFi zijn verleden tijd, met Mesh WiFi heeft u altijd toegang tot de snelste hub. Zelfs in de verste uithoeken van uw huis.

Supersnel surfen vanaf de bank, waar uw bank ook staat. devolo’s WiFi biedt u overal in huis een stabiele internetverbinding. Bekijk UHD-films in hoge resolutie en zonder lags. Verlies u in virtuele werelden en ervaar de toekomst van het gamen. Of krijg grip op het IoT. Het kan allemaal. devolo Magic 2 WiFi slaat een brug naar de toekomst. De adapter is compatibel met G.hn-netwerken en Magic-netwerken.

Vertrouw op ’s werelds marktleider Als het op Powerline-technologie aankomt, komt geen enkel bedrijf in de buurt van devolo. De dLAN-pionier ontwerpt sinds 2002 succesvolle producten op het gebied van dLAN- en WiFi-powerhousetechnologie. De trackrecord van devolo bestaat uit meer dan 300 awards en miljoenen tevreden klanten wereldwijd.

Vertrouw op de beste Powerline-technologie met devolo en Magic 2 WiFi. Sla uw brug naar de toekomst!

Voor de Magic 2 WiFi worden de volgende LAN- en WiFi-apparaten aanbevolen: -Clouddata -Printer -PC -Gameconsole -Smartphone -Tablet -Smart-tv -Laptop

Ondersteunde besturingssystemen -vanaf Windows 7 -vanaf Mac OS X 10.9 -vanaf Ubuntu-Linux 14.04

Meer informatie

Meer informatie
Price € 129,00
Fabrikantnummer (MPN) Magic 2
Merk Devolo
Model Magic 2
Productgroep Wifi-speaker
EAN 4250059683808
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 3 jaar

Specificaties

Productinformatie

Merk
Devolo
Productgroep
Wifi-speaker
Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
3 jaar