Winkelwagen Nu bestellen 0 artikelen (€ 0,00)

Fietsen & E-bikes

Piest fietsen: al meer dan 85 jaar!

Wij zijn geautoriseerd dealer voor o.a. de merken:

                     

Ook voor onderdelen en accessoires voor uw fiets of e-bike bent u bij ons aan het juiste adres. 

Piest is al meer dan 85 jaar een begrip in Twente en omgeving. Op onze fietsenafdeling vindt u een zeer groot en gevarieerd assortiment merkfietsen! Voor elke leeftijd en gebruikersgroep is er een grote keuze. Van een sportieve hybride fiets of een kinderfiets voor uw kind of kleinkind, tot een voordelige stadsfiets. 

Naast onze ruime showroom beschikken wij ook over een werkplaats met deskundig personeel, zodat wij ook altijd uw fiets of e-bike kunnen onderhouden. Als u regelmatig uw fiets laat onderhouden, kunt u er daarna weer jarenlang zorgeloos van genieten.

Kom gerust langs in de winkel en onze ervaren fiets en e-bike specialisten helpen u graag.DE ELEKTRISCHE FIETSENSPECIALIST!

Elektrische fietsen zijn er voor iedereen die graag een duwtje in de rug geeft bij tegenwind. Inmiddels is er een enorme keuze in modellen, zowel voor jong als oud. De E-bikes kennen verschillende manieren van trapondersteuning. Dit verdient uiteraard een goed advies, en dat kunnen onze verkoopadviseurs u altijd geven. Kom gerust langs en laat u informeren of probeer vrijblijvend een fiets uit tijdens een proefrit!

Onze service afdeling is vanzelfsprekend het adres als uw fiets aan een onderhoudsbeurt toe is.

Premium Service & Directe Levering!

U, als klant, bent erg belangrijk voor ons en daarom vinden wij het belangrijk om u goede service te verlenen. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag. Bovendien zorgen wij voor snelle levering.EzyRider Garantieplan

Elektrisch fietsen wordt nu wel heel zorgeloos. Want het EzyRider garantieplan biedt je vijf jaar volledige garantie op je nieuwe e-bike, dus óók op de batterij, de motor en het display! Je kunt deze garantieverzekering heel eenvoudig afsluiten bij Piest voor slechts €189,-. Daarmee trap je vijf jaar zónder onvoorziene kosten. 
Bekijk hier ons aanbod: