Winkelwagen Nu bestellen 0 artikelen (€ 0,00)

Fietsverkoop in regio Enschede


Piest, fietsenwinkel die staat voor Prijs, Kwaliteit 
én Service 


Op zoek naar een nieuwe fiets voor uzelf of een familielid? Dan bent u bij Piest in Enschede aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een gewone stadsfiets of een elektrische fiets, bij ons vindt u altijd een fiets die aan uw wensen voldoet. Wij zijn specialist in fiets verkoop en dus slaagt u bij ons in een zoektocht naar een nieuwe fiets. Bovendien betaalt u bij ons een aantrekkelijke prijs, profiteert u van een goede kwaliteit en staan we garant voor een uitstekende service. 

Ruim aanbod fietsen 

In onze fietsenwinkel bieden wij u de keuze uit een veelzijdig aanbod stadsfietsen, toerfietsen, kinderfietsen en elektrische fietsen. Deze laatste categorie is wat duurder in prijs, maar biedt wel trapondersteuning en levert u nog veel meer interessante voordelen op. Als elektrische fietsenspecialist geven wij u graag een duwtje in de rug en dit kan uitstekend met een nieuwe elektrische fiets. Kom gerust langs in Enschede en bekijk het gevarieerde aanbod fietsen in onze fietsenwinkel.

Advies en onderhoud 

Fiets verkoop en een goed advies gaan altijd samen. Daarom kan u te allen tijde rekenen op professioneel advies van onze medewerkers. U koopt namelijk graag een fiets die aan uw wensen voldoet. Wij vertellen u graag meer over de fietsen die u aantreft in onze showroom en winkel. Kom gerust een proefrit maken op uw toekomstige fiets. Verder is Piest ook hét adres wanneer uw fiets toe is aan een onderhoudsbeurt. Wij zorgen ervoor dat uw fiets in conditie blijft en u jarenlang plezier beleeft aan de aankoop van een nieuwe fiets.