Harman/Kardon CITATION ONE Voice-activated Speaker DUOSET

harmankardon harmankardon
€ 349,00
3-5 werkdagen

Gegevens

Harman Kardon Citation ONE DUO Compact, slim en verbluffend geluid

HOOGWAARDIG INDUSTRIEEL ONTWERP De Citation ONE combineert innovatie in home audio-entertainment met een geavanceerd en schitterend ontwerp. De hoogwaardige gemengde wollen stof, gemaakt door Kvadrat, is vuilafstotend en vlamvertragend.

VERFIJNDE GELUIDSKWALITEIT De Citation ONE combineert innovatie in home audio-entertainment met een geavanceerd en schitterend ontwerp. De hoogwaardige gemengde wollen stof, gemaakt door Kvadrat, is vuilafstotend en vlamvertragend.

OVERAL MUZIEK De Citation ONE biedt multi-room mogelijkheden door extra Citation-luidsprekers toe te voegen. Hiermee kunt u de ultieme audio-ervaring in uw hele huis creëren. U kunt dezelfde muziek of verschillende muziek in verschillende kamers spelen en bedienen vanaf een tablet of smartphone.

Handsfree hulp met behulp van uw stem, mogelijk gemaakt door de Google Assistent De Google Assistent biedt handige spraakbediening voor uw Citation draadloze home-geluidssysteem. Stel vragen, speel muziek, neem uw dag door, geniet van uw entertainment en beheer uw smart home met uw stem.

Speel en bedien uw muziek met uw stem. Gebruik uw stem om uw favoriete nummers op te vragen en geniet van high-definition muziekstreaming, mogelijk gemaakt door de cloud.

Meer dan 300 muziekstreaming-diensten beschikbaar met wifi-streaming Luister naar uw favoriete muziek, internetradio en podcasts, allemaal in high-definition via geïntegreerde Chromecast.

Meer is beter Combineer twee Citation ONE-luidsprekers in dezelfde ruimte voor stereogeluid.

Privacy alstublieft Voor extra veiligheid en privacy kunnen de microfoons van de luidspreker worden uitgeschakeld. Meerkleurige LED-indicatoren tonen de huidige status van deze microfoons.

Altijd optimaal Met automatische software-updates voor nieuwe functies en diensten zijn uw muziek- en spraakopties altijd up-to-date en op zijn best.

Eenvoudige set-up met de Google Home-app op iOS en Android Met de gratis Google Home-app voor iOS en Android kunt u de Citation luidsprekers gemakkelijk instellen en beheren. Alle luidsprekers ondersteunen 2,4-GHz en 5-GHz wifi-verbindingen.

Draadloze Bluetooth®-streaming Stream uw muziek draadloos vanaf uw smartphone of tablet.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 349,00
Fabrieksgarantie 2 jaar
Service type Inleveren of opsturen
Model Harman/Kardon CITATION ONE Voice-activated Speaker DUOSET
Productgroep Wifi-speaker
EAN 6925281966385
Merk Harman/Kardon
Fabrikantnummer (MPN) Harman Kardon Citation ONE DUO

Specificaties

Productinformatie

Fabrieksgarantie
2 jaar
Service type
Inleveren of opsturen
Productgroep
Wifi-speaker
Merk
Harman/Kardon