Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

      Personenweegschalen

      Je gezondheid op peil houden is het belangrijkste dat je kunt doen. Om dit te doen, is het belangrijk om goed inzichten te verzamelen in hoe je lichaam er momenteel uitziet en hoe gezond je bent. Een tool die hiervoor erg belangrijk is, is de personenweegschaal. Door regelmatig op de personenweegschaal te gaan staan, weet je telkens hoeveel je w Toon meer

      Actieve filters

      • Inventum
      Wis alle filters

      Merken

      Prijs

      -
      2 Producten
      Inventum PW730BG - Personenweegschaal

      Inventum PW730BG - Personenweegschaal

      • Maximale gewicht: 180 kg
      • Digitale display
      • Meetnauwkeurigheid: 100 gram
      • Lichaamsanalyse | Geheugen voor 8 personen
      Informeer naar de beschikbaarheid
      51,99
      Inventum PW708ZW - Personenweegschaal

      Inventum PW708ZW - Personenweegschaal

      • Maximale gewicht: 180 kg
      • Digitale display
      • Meetnauwkeurigheid: 100 gram
      • Lichaamsanalyse | BMI meter
      Informeer naar de beschikbaarheid
      24,99

      Je gezondheid op peil houden is het belangrijkste dat je kunt doen. Om dit te doen, is het belangrijk om goed inzichten te verzamelen in hoe je lichaam er momenteel uitziet en hoe gezond je bent. Een tool die hiervoor erg belangrijk is, is de personenweegschaal. Door regelmatig op de personenweegschaal te gaan staan, weet je telkens hoeveel je weegt en dus ook hoeveel je bent afgevallen of aangekomen. Op zoek naar een goede personenweegschaal, dan hoef je niet verder te kijken dan ons aanbod, hier op Piest. Plaats je bestelling gelijk!

      De beste personenweegschaal

      Je wil natuurlijk dat jouw personenweegschaal zo goed mogelijk functioneert, zodat je zo realistisch mogelijk gegevens verzamelt. Oftewel, je wil weten wat de beste personenweegschaal is. Toch is dit niet heel makkelijk om aan te wijzen omdat dit voor iedereen verschillend is; liever vertellen we je waar een goede personenweegschaal zoal aan voldoet. Eén van deze eisen is automatisch inschakeling: een personenweegschaal is pas gebruiksvriendelijk als deze aangaat op het moment dat jij er op gaat staan, maar ook afsluit op het moment dat deze niet meer gebruikt wordt. Een andere factor die de gebruiksvriendelijkheid van de personenweegschaal bepaalt, is de leesbaarheid: hoe groter de cijfers, hoe beter.

      Personenweegschaal met lichaamsanalyse

      Je gebruikt de personenweegschaal natuurlijk om te weten hoeveel je weegt, maar het kan veel werk zijn om precies bij te houden hoeveel je af bent gevallen of aan bent gekomen. Een slimme optie is daarom de personenweegschaal met lichaamsanalyse. Deze houdt per persoon verschillende gegevens bij. Je maakt een profiel aan op de weegschaal en vult hier verschillende gegevens over je lichaam in, zoals je geslacht, leeftijd en lengte en weegt hierna jezelf.

      Door regelmatig gebruik te maken van een personenweegschaal met lichaamsanalyse, verzamel je eenvoudig inzichten over je daadwerkelijke gezondheid. Zo is het een mogelijkheid om je BMI (Body Mass Index) te laten berekenen. Is deze niet helemaal zoals gewenst, dan geeft je digitale personenweegschaal dit aan en kun jij hiermee aan de slag. Let er bij het gebruik van een weegschaal met lichaamsanalyse wel op dat je te allen tijde je eigen profiel gebruikt, omdat je anders zowel je eigen gegevens als de gegevens van één van je huisgenoten in de war brengt.

      Personenweegschaal kopen bij Piest!

      Heb jij je keuze gemaakt, dan is je personenweegschaal kopen bij Piest een goede volgende stap! Bij ons ligt de focus altijd op kwaliteit, maar ook op een prettige ervaring voor onze klant. We doen er dan ook alles aan om jouw bestelling van de personenweegschaal zo fortuinlijk mogelijk te laten verlopen. Door de beschikbaarheid van het product te controleren, weet jij wanneer je deze in huis kunt verwachten. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk te laten zijn!

      Heb jij nog vragen over het gebruik van je personenweegschaal, of wil je zeker weten dat jij de juiste versie aanschaft? Kom in contact met één van onze specialisten! Ze helpen je graag.

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »