JBL LIVE 650BTNC Zwart Draadloze Hoofdtelefoon

jbl jbl
€ 129,00
3-5 werkdagen
  • Over ear
  • Bluetooth
  • Noise cancelling -JBL Signature Sound -Krijg hulp van je stemassistent. -Druk op afspelen. Demp geluiden om je heen

Gegevens

JBL Signature Sound 40 mm drivers en een geluid dat te vinden is in de bekendste zalen ter wereld.

Krijg hulp van je stemassistent. Speel jouw favoriete playlist, stuur je vriend of vriendin een bericht of kijk wat het weer wordt en meer met een eenvoudige druk op de oorschelp om de Google stemassistent of Amazon Alexa te activeren. Gebruik de gloednieuwe JBL-app om eenvoudig jouw favoriete stemassistenten in te stellen.

Druk op afspelen. Demp geluiden om je heen Houd ruis buiten en focus op de muziek met Active Noise Cancelling.

Handsfree telefoongesprekken Blijf in contact met jouw wereld door gesprekken te voeren met de knoppen op de oorschelp. Als de batterij leeg is sluit je gewoon de audiokabel aan en blijf je luisteren of praten.

Multi-pointverbinding Stelt je in staat moeiteloos over te schakelen tussen het ene Bluetooth®-apparaat en het andere. Je kunt simpelweg overschakelen van een video op je tablet naar een telefoongesprek op je mobiele telefoon. Je mist dus nooit meer een telefoontje.

Comfort-fit textielen hoofdband Gevormd rond je hoofd met een passende stoffen hoofdband en zachte oorkussens, dat maakt de LIVE650BTNC super comfortabel.

My JBL Headphones-app Personaliseer jouw luisterervaring door de geluidsinstellingen van de JBL LIVE650BTNC aan te passen via de gratis My JBL Headphones-app.

30 uur batterijduur met ANC uit en snelladen Ga 30 uur uit je dak met Active Noise-Cancelling uit of 20 uur met Bluetooth en Active Noise-Cancelling aan. Even snel laden gedurende 15 minuten geeft weer 2 uur extra afspeeltijd.

Bewaar veilig als je hem niet gebruikt De zachte verpakking dient als bescherming en opslag voor onderweg.

Personi-Fy: Persoonlijk Geluidsprofiel Jij zou je niet aan je hoofdtelefoon moeten aanpassen, maar je hoofdtelefoon aan jou. De JBL LIVE 650BTNC-hoofdtelefoon is voorzien van Personi-Fi. In slechts enkele stappen kunt je met Personi-Fi je geluidsprofiel afstemmen op je geslacht, leeftijd en andere voorkeuren om je de best mogelijke luisterervaring te bieden. Vind Personi-fi in de nieuwste versie van de My JBL Headphones-app. Gratis te downloaden.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 129,00
Model JBLLIVE650BTNCBLK
Fabrieksgarantie 2 jaar
Fabrikantnummer (MPN) JBLLIVE650BTNCBLK
Service type Inleveren of opsturen
Adviesprijs 199,00
Productgroep Koptelefoon
EAN 6925281940804
Merk JBL
Kleur Zwart
Draagwijze Hoofdband

Specificaties

Gebruiksgemak

Draagwijze
Hoofdband

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Zwart

Productinformatie

Fabrieksgarantie
2 jaar
Service type
Inleveren of opsturen
Productgroep
Koptelefoon
Merk
JBL