S8 Chroom

jura jura
€ 1.699,00
3-5 werkdagen
  • Bonen
  • 1,9 liter inhoud waterreservoir
  • 280 gr. inhoud bonenreservoir
  • Cappuccinatore
  • Volautomatisch

Gegevens

De stijlvolle S-serie in scherp, sculpturaal design straalt in alle opzichten kwaliteit en precisie uit. Deze verenigt het beste uit de compacte klasse met elementen uit het premiumsegment en weet zelfs te verrassen met een vleugje GIGA. De indrukwekkende diversiteit aan specialiteiten en het meesterlijke koffieresultaat overtuigen zelfs veeleisende fijnproevers. Het bedieningsconcept voldoet aan alle eisen op het gebied van eenvoud en intelligentie. De S-serie van JURA creëert een nieuw segment bij volautomaten: het premium-middensegment.

Tal van ultieme genotsmomenten Het complete spectrum aan specialiteiten van espresso tot latte macchiato wordt met de stijlvolle S8 in excellente kwaliteit bereid. 15 specialiteiten stromen na aanraking van het touchscreen-kleurendisplay in het kopje. Dat is te danken aan talrijke topinnovaties. De AromaG3-molen maalt de koffiebonen nog preciezer, twee keer zo snel en dat met volledig behoud van het aroma. Het pulserend extractieproces (P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd bij korte specialiteiten en garandeert ook bij espresso en ristretto een rijk bouquet aan aroma’s. Dankzij de technologie voor microschuim lukken met melk en melkschuim bekroonde trendspecialiteiten in perfectie.

Bedieningscomfort geeft onze tijdgeest een nieuwe wending De bediening is overzichtelijk en comfortabel via het in de koffie-volautomaat geïntegreerde 4,3" grote touchscreen-kleurendisplay met hoge resolutie. Een lichte aanraking van het scherm met de vingertopjes volstaat om meteen de favoriete specialiteit in het kopje te doen stromen. De innovatieve bedieningsfilosofie via het imposante scherm overtuigt onmiddellijk dankzij de heldere begrijpelijkheid en sluit geheel aan bij de moderne tijdgeest. Grafische voorstellingen en animaties als leidraad maken de navigatie absoluut zelfverklarend en tonen alle stappen van de bereiding. Deze brengt u via de kortste weg naar het gewenste doel. Individuele voorkeuren kunnen in slechts enkele stappen worden geprogrammeerd. Een nieuwe naam geven, verplaatsen, kopiëren, verdubbelen – met de S8 is dat in een oogwenk gebeurd.

Tot melkschuim geanimeerd Precisie en kwaliteit tot in het detail: daarvoor staat het karakteristieke design van JURA. De nieuwe Profi-uitloop voor microschuim van de S8 is vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en is een toonbeeld van de beste look en feel. Speciaal ontwikkeld voor de bereiding van koffiespecialiteiten met melk en melkschuim tovert hij latte macchiato & Co. steeds in de beste microschuimkwaliteit. Grafische voorstellingen en moderne animaties op het display maken de bediening eenvoudiger dan ooit tevoren.

Eersteklas design Met het oog voor detail behoort de stijlvolle S8 voorgoed tot de meest edele machines. Het hoogwaardige, golvende waterreservoir met metalen handgreep en het zware, verchroomde kopjesplateau zorgen voor de subtiele accenten. De hoogwaardigheid komt bij uitstek tot uiting in de afdekking van het bonenreservoir van handgepolijst spuitgietzink. Details en doordacht geplaatste accenten maken de S8 uniek en geven een uitstraling die het hart van elke designliefhebber sneller doet kloppen.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 1.699,00
Fabrikantnummer (MPN) S8CHROOM
Model S8CHROOM
Introductie model 2017
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Productgroep Espressomachine
EAN 7610917151875
Merk Jura
Adviesprijs 1.699,00
Kleur Chroom, Zwart
Inhoud waterreservoir 1.9000
Materiaal behuizing Kunststof
Display Ja
Gewicht 10.0000
Diepte 439.0000
Hoogte 348.0000
Breedte 280.0000
Druk van de pomp 15
Aansluitwaarde 1450
Plaatsing Vrijstaand
Melkopschuimer Ja
Aroma controle Ja
Ingebouwde koffiemolen Ja
Opschuimmethode Automatisch met slangetje
Apparaat type Volledig automatisch
Soort bediening Touchscreen
Automatisch ontkalkingssysteem Ja
Instelbare maalgraad Ja
Kopjeswarmer Ja
Aantal koffieprogramma's 15
Antidruppelfunctie Ja
In werking indicator Ja
Instelbare waterhoeveelheid Ja
Afneembaar waterreservoir Ja
Aantal kopjes per zetbeurt 2
Onetouch cappuccino Ja
Onetouch espresso macchiato Ja
Onetouch ristretto Ja
Onetouch warme melk Ja
Onetouch cafe creme Ja
Onetouch cafe lungo Ja
Onetouch latte Ja
Onetouch espresso Ja
Onetouch koffie Ja
Onetouch latte macchiato Ja

Specificaties

Koffiespecialiteiten

Onetouch cappuccino
Onetouch espresso macchiato
Onetouch ristretto
Onetouch warme melk
Onetouch cafe creme
Onetouch cafe lungo
Onetouch latte
Onetouch espresso
Onetouch koffie
Onetouch latte macchiato

Gebruiksgemak

Soort bediening
Touchscreen
Automatisch ontkalkingssysteem
Instelbare maalgraad
Kopjeswarmer
Antidruppelfunctie
In werking indicator
Instelbare waterhoeveelheid
Afneembaar waterreservoir

Algemeen

Plaatsing
Vrijstaand
Melkopschuimer
Aroma controle
Ingebouwde koffiemolen
Opschuimmethode
Automatisch met slangetje
Apparaat type
Volledig automatisch

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Chroom, Zwart
Materiaal behuizing
Kunststof
Display

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Espressomachine
Merk
Jura