Winkelwagen Nu bestellen 0 artikelen (€ 0,00)

Bosch i-Dos


HET BELANG VAN EEN JUISTE DOSERING WASMIDDEL

Te weinig doseren

Te weinig wasmiddel gebruiken kan ervoor zorgen dat vlekken achterblijven of juist in de kleding intrekken. Dat kan resulteren in verkleuringen en een onaangename geur.Te veel doseren

Wanneer teveel wasmiddel wordt gebruikt, spoelt de machine extra om het teveel aan wasmiddel te verwijderen. Daar is extra water en energie voor nodig, wat niet goed is voor het milieu én niet voor uw portemonnee. Ook kunnen zichtbare zeepresten in de kleding achterblijven, met mogelijke huidirritaties en allergieën als gevolg.

Perfect doseren

Het i-DOS systeem doseert wasmiddel automatisch op de mililiter nauwkeurig. Sensoren bepalen het type wasgoed, het gewicht en de bevuilingsgraad, en past de hoeveelheid wasmiddel hier op aan. Op deze manier bereikt u een perfect wasresultaat, en bespaart u op wasmiddel en water.

Voor een nauwkeurige dosering meten sensoren de hoeveelheid wasgoed - helemaal automatisch.

i-DOS bepaalt de hoeveelheid was.


DE VOORDELEN VOOR U:

Gemakkelijk wassen

Het enige wat u nog hoeft te doen voor een perfect wasresultaat: de was in de machine stoppen, een automatisch programma starten en achterover leunen.

Wasmiddel besparen

Met i-DOS bespaart u tot 30% wasmiddel.


Water besparen

Dankzij de automatische dosering bespaart u tot 7.062 liter wasser per jaar.

(Geschatte jaarlijkse besparing met i-DOS in plaats van handmatige dosering met een standaard zorgvuldig wasprogramma bij gemiddeld 220 wassen per jaar.*)

(*Bron: wfk (The Cleaning Technology Institute), instituut voor toegepast onderzoek, onderzoeksrapport WL5132/10) Individuele resultaten kunnen afwijken.).

Meer gemak

U kunt het doseerbakje van uw wasmachine vullen met een fles wasmiddel (tot 1,3 liter) naar uw voorkeur. De machine doet vervolgens het werk voor u, tot 20 wasbeurten lang. Het tweede doseerbakje kunt u - afhankelijk van het type wasmachine - gebruiken voor een tweede soort wasmiddel óf wasverzachter. Ook deze wordt automatisch gedoseerd.

Wanneer u dat wilt kunt u er ook altijd voor kiezen om handmatig te doseren.ONTDEK HOE I-DOS WERKT

Bosch I-Dos weet wat je wast

In de actieperiode kun je tot €100 retour krijgen met geselecteerde Bosch i-Dos wasmachines.
De actieperiode loopt van 1 september 2017 tot en met 31 oktober 2017. Registeren kan tot 30 november 2017.I-Dos Wasmachines

 1. Bosch WAT28690NL Wasmachine

  Levertijd onbekend
  • Energieklasse A+++
  • 8 kg vulgewicht
  • 1400 tpm
  • i-Dos
  • Koolborstelloze motor
  marktprijs 899,- -11% 799,-
 2. Bosch WAWH2673NL wasmachine

  Direct leverbaar
  • Energieklasse A+++
  • 9 kg vulgewicht
  • 1600 tpm
  • HomeConnect
  • Uitgestelde start
    879,-