Winkelwagen Nu bestellen 0 artikelen (€ 0,00)

Sonos Architectural

Sonos Architectural bij Piest

Uniek bij Piest:
inbouwspeakers Sonos Architectural by Sonance

Wil je in je hele huis genieten van de mooiste muziek? Dat kan met Sonos!
Alle speakers zijn draadloos met elkaar verbonden en je kunt je muziek in elke kamer tegelijk afspelen. Ook is het mogelijk om in elke kamer tegelijkertijd andere muziek te luisteren. Wil je wel genieten van het gemak en de geluidskwaliteit van Sonos, maar heb je niet in elke kamer een goede plek om een speaker neer te zetten, of heb je een strak minimalistisch interieur waar geen speakers in passen? Kies dan voor Sonos Architectural, de inbouwoplossing van Sonos speakers.
De Sonos Architectural inbouwspeakers zijn verkrijgbaar in plafondspeakers en muurspeakers, waardoor je altijd speakers kan plaatsen waar het in jouw huis past. De inbouwspeakers van Sonos worden geleverd met subtiele ronde of vierkante grilles en zijn zelfs overschilderbaar. Zo vallen ze nog minder op als deze dezelfde kleur hebben als de muur of het plafond.


Sonos Architectural bij Piest


Buitenspeakers van Sonos

Wil je ook in je tuin genieten van het geweldige geluid van Sonos? Daar heeft Sonos nu ook een oplossing voor: speciale robuuste buitenspeakers, die bestand zijn tegen de weerelementen, zoals regen, vriezen of storm.

Sonos & Sonance

Voor de Sonos Architectural-serie is Sonos de samenwerking aangegaan met Sonance. Sonance is een amerikaanse bedrijf en is in het begin van de 80'er jaren opgericht. Het bedrijf staat bekend als een van de wereldwijde specialisten op het gebied van inbouw-audio.


Bedien al je audio-apparaten met Sonos AMP

Heeft u in het verleden ook veel geld uitgegeven voor uw Hi-End speakers (ongeacht van welk audio merk de luidsprekers zijn), maar wilt u wel de functionaliteit van de tegenwoordig? Dan is de Sonos AMP de perfecte oplossing! Door de Sonos AMP te koppelen aan uw huidige audio-installatie heeft u toegang tot alle nieuwe muziekdiensten van Sonos via uw mobiele telefoon of tablet. Zo maak je dus met je huidige top-luidsprekers een Sonos installatie. 

Ook uw  Sonos inbouwspeakers of buitenspeakers kunt u bedienen met de Sonos AMP.

Sonos Architectural bij Piest


Kom naar de Piest Experience Room en ervaar zelf de geweldige geluidskwaliteit van Sonos Architectural.

Piest is slechts een van de weinige winkels waar Sonos Architectural verkrijgbaar is! In combinatie met veel audio ervaring en vakmanschap van onze verkoopadviseurs kunnen we gezamenlijk uw Sonos installatie zo optimaal mogelijk samenstellen.

Let op: de Sonos Architectural serie is uitsluitend in onze winkel verkrijgbaar en niet online te bestellen.