Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

      Ninja BN495EU - Blender

      99,99 Direct beschikbaar Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

      Beschikbaar in de winkel

      Sluiten
      • Hoogte: 37 cm
      • Inhoud: 700 ml
      • 1000 Watt vermogen
      • Maatbeker
      Toon meer
      • Directe levering
      • Gratis verzending vanaf € 50,-
      • Volledige thuisinstallatie mogelijk in Twente
      • Ruim 2000 m2 winkelplezier

      Productomschrijving

      Op zoek naar een luxe blender met veel power die zonder moeite door ijsblokjes en bevroren fruit raast? De Ninja BN495EU is een blender die een dubbele functie heeft. Zowel handig als voor thuis of voor on-the-go. Inclusief gratis smoothie-receptenboek.

      Met een krachtige 1000W motor deinst deze blender niet terug voor fruit, groenten, ijsblokjes of bevroren voedsel. Daarnaast worden er bij deze blender 2 maatbekers geleverd die ook gebruikt kunnen worden als bidon om mee te nemen. Denk aan als je s'ochtends een smoothie maakt en dit gemakkelijk mee kunt nemen onderweg. Of bijvoorbeeld voordat je gaat sporten.

      Mix in de maatbeker, geniet direct of onderweg.
      Maak eenvoudig heerlijke smoothies en ijskoude drankjes met onze nieuwste persoonlijke blender. Automatische one-touch-mengprogramma's doen al het harde werk voor je - we noemen dit de Auto-iQ-technologie. Ninja's duurzame roestvrijstalen messen en een krachtige motor van 1000 Watt mengen gemakkelijk de moeilijkste ingrediënten, inclusief fruit, groenten, noten, zaden en zelfs ijs.

      Van Smoothies tot Ontbijtmixen en meer
      Maak snel allerlei heerlijke smoothies en ijskoude drankjes met al je favoriete verse en bevroren ingrediënten met deze Ninja-blender van de volgende generatie - van gezonde fruitsmoothies tot pittige ontbijtmixen, luxe milkshakes tot bevroren lekkernijen en zelfs dipsauzen en dressings.

      Stapel eenvoudig je ingrediënten in de maatbeker van 700 ml, gemaakt van stevig, BPA-vrij materiaal en mix met één druk op de knop. Voeg een niet-morsdeksel toe en geniet meteen van je drankje of neem je drankje mee voor onderweg.

      Makkelijk in gebruik
      Eenvoudige one-touch-bediening maakt het gemakkelijk om automatische programma's of handmatige instellingen te selecteren - allemaal ontworpen om het perfecte resultaat te leveren, precies zoals je het wil.

      Geen giswerk meer met Auto-iQ-technologie. Deze intelligente mengprogramma's, exclusief voor Ninja, zijn op maat gemaakt om met één druk op de knop de gewenste resultaten te leveren. Twee unieke puls-, pauze- en mengpatronen doen al het harde werk voor je. Je kunt ook de controle nemen met handmatige instellingen.

      Ninja Blade-technologie
      De met precisie vervaardigde messen van Ninja zijn gemaakt om lang mee te gaan, gemaakt van duurzaam, hoogwaardig roestvrij staal en zijn uitvoerig getest door onze specialist op het malen van ijs en ijsblokjes.

      Het unieke Pro Extractor Blade-ontwerp wordt aangedreven door een krachtige motor van 1000 W en creëert gemakkelijk super gladde resultaten, waarbij zelfs de moeilijkste ingrediënten worden gemengd, waaronder vezelig fruit en groenten, noten, zaden en zelfs ijs.

      Ga direct aan de slag met een inspirerende receptengids in de doos, boordevol kickstartrecepten om je verbeelding te prikkelen.

      We zijn er trots op vijfsterrenproducten te ontwikkelen op basis van consumententests en feedback. Kijk eens naar onze klantrecensies op de officiële Ninja Foodi website.

      Toon meer

      Specificaties

      EAN
      0622356241236

      Toon meer

      Ninja BN495EU - Blender
      99,99
      Ninja BN495EU - Blender
      Direct beschikbaar
      Toevoegen aan winkelwagen

      Laatst bekeken

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »