PANASONIC KXTGD312NLG DUO Dect Huistelefoon

panasonic panasonic
€ 64,95
3-5 werkdagen
  • 2 handsets
  • tot 16 uur batterijduur
  • niet storen functie
  • Babyfoon functie
Gegevens

De KX-TGD312NLG met 2 handsets van Panasonic is een huistelefoon met DECT technologie, babyfoonfunctie en tot 16 uur accuduur.

Lange batterijlevensduur Het apparaat heeft een batterij met grote capaciteit voor een gesprekstijd van maximaal 16 uur. De handset kan 8 dagen standby blijven zonder te bellen.

DECT Security De communicatie tussen de telefoon en het station zijn gecodeerd, het gecodeerde wachtwoord wordt regelmatig gewijzigd om zo de veiligheid te waarborgen.

Blokkering ongewenste oproepen Ieder ongewenst nummer kan geblokt worden, evenals iedere willekeurige startreeks van 2 tot 8 cijfers die overeenstemt met de gespecificeerde nummers of anonieme oproepen.

Niet storen-functie Iedere handset kan worden geprogrammeerd dat om te voorkomen dat het toestel gaat rinkelen op een moment dat het niet uitkomt, bijvoorbeeld tijdens een vergadering. Speciale bellers kunnen echter wel worden ingeschakeld.

Baby monitor De babyfoonhandset zal automatisch bellen met de bewakingshandset als het geluid waarneemt. Als ouders de baby alleen laten, zal de handset de huilende stem van de baby opvangen en de ouders op de hoogte brengen via een handset in een andere kamer.

Intercom All Als je je gezinsleden wilt verzoeken en je niet weet waar ze zijn in het huis, dan kun je een intercom-oproep naar alle handsets maken. Hiermee kun je degene die je zoekt vinden zonder het hele huis te doorzoeken.

Stralingsvrij Eco Mode Plus verlaagt het zendvermogen tot nul. Het basisstation blijft uit totdat er een oproep binnenkomt of een handset wordt geactiveerd.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 64,95
Fabrikantnummer (MPN) KX-TGD312NLG
Model KX-TGD312NLG
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Merk Panasonic
EAN 5025232824823
Specificaties

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Panasonic