Philips BG7020/15 Bodygroom

philips philips
€ 54,99
3-5 werkdagen
  • 1u/70min
  • 3-11 mm
  • Wet&Dry
  • 5 Lengteinstellingen
Gegevens

U kunt uw hele lichaam veilig scheren of trimmen met één apparaat Handig scheren en trimmen onder de hals. U kunt eenvoudig schakelen tussen scheren en trimmen, en de trimlengte wijzigen zonder hulpstukken te verwisselen. Ontworpen met het oog op een veilige en comfortabele oplossing voor rug, schouders, borst, buik, oksels, armen, schaamstreek en benen.

Past zich aan de rondingen van uw lichaam aan voor prettig scheren De extra flexibiliteit van het scheerhoofd past zich soepel aan de rondingen van uw lichaam aan, voor een glad scheerresultaat. Er is minder druk nodig om glad te scheren.

Roestvrijstalen mesjes en instelbare kam, trimt haar tot 3-11 mm De geïntegreerde trimmer en instelbare kam met 5 lengte-instellingen is ontworpen met meer vermogen en is geschikt voor zelfs het dikste haar. De stalen mesjes van de trimmer schuiven licht tegen elkaar en slijpen zichzelf tijdens het trimmen zodat ze extra scherp en effectief blijven. De mesjes hebben afgeronde uiteinden voor een zacht contact met de huid om krassen te voorkomen. Om uw gewenste haarlengte te houden of voor een natuurlijke look stelt u de kam in op een lengte van 3 tot 11 mm. U kunt de andere kant van het scheersysteem gebruiken voor een gladder resultaat.

Afgeronde uiteinden en hypoallergeen scheerblad voor huidcomfort De kop van het scheerapparaat heeft gepatenteerde afgeronde uiteinden en een hypoallergeen scheerblad om uw huid tijdens het scheren te beschermen. De in twee richtingen bewegende trimmers knippen langere haren die door het scheerblad worden afgeschoren voor een gladder resultaat.

70 minuten snoerloos scheren na 1 uur opladen Dankzij de krachtige oplaadbare batterij kunt u het apparaat 70 minuten snoerloos gebruiken op uw hele lichaam na 1 uur opladen. Het batterijlampje geeft aan wanneer de batterij bijna leeg of vol is.

Eenvoudig te reinigen en ook te gebruiken onder de douche Levert een comfortabel en kort resultaat onder de douche en daarbuiten. De bodygroomer is volledig waterbestendig, dus u kunt het apparaat gewoon schoonspoelen als u klaar bent. Bij langer haar werkt de trimmer mogelijk beter op droog haar.

Ergonomische greep voor maximale controle De rubberen greep is ontworpen voor optimaal gebruik, zelfs als het apparaat nat is, en voor betere controle tijdens het gebruik onder de douche en daarbuiten.

2 jaar garantie, geschikt voor alle voltages, geen olie nodig Al onze verzorgingsproducten zijn van duurzame kwaliteit. Ze worden geleverd met 2 jaar wereldwijde garantie, zijn geschikt voor alle voltages en hebben nooit olie nodig.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 54,99
Model BG7020/15
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Productgroep Bodygroom
Merk Philips
Fabrikantnummer (MPN) BG7020/15
EAN 8710103874614
Kleur Zwart
Scheerwijze Onder de douche
Geschikt voor lichaamsdeel Lichaam
Specificaties

Algemeen

Scheerwijze
Onder de douche
Geschikt voor lichaamsdeel
Lichaam

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Zwart

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Bodygroom
Merk
Philips