Philips FC8577/09 Performer Active Stofzuiger met zak

philips philips
€ 139,00
Onbekend

Phillips Performer Active Stofzuiger met zak FC8577/09

Optimale prestaties voor een grondige reiniging Performer Active biedt krachtige prestaties in een compact design. De krachtige en efficiente 900W motor zorgt voor een stofopname van 99,9%. De AirflowMax-technologie zorgt voor langer behoud van een optimale zuigkracht. Door de hoge zuigkracht is Performer Active geschikt voor een diepe reiniging van harde vloeren tot hoogpolig tapijt. Het TriActive+ mondstuk verwijdert stof en vuil efficiënt van harde en zachte vloeren

Gegevens

Optimale prestaties voor een grondige reiniging Sterke zuigkracht dankzij de AirflowMax-technologie

-AirflowMax-technologie -Allergy H13 allergiefilter -TriActive+ mondstuk

AirflowMax-technologie voor continue hoge zuigkracht De AirflowMax-technologie zorgt voor een langdurig hoge zuigkracht, terwijl de stofzak maximaal wordt benut. De technologie is gebaseerd op de optimalisatie van drie belangrijke elementen: 1) Uniek geribbeld profiel in de stofkamer voor maximale luchtstroom rondom de stofzak. 2) Speciaal ontworpen stofkamercapaciteit waardoor de stofzak gelijkmatig volledig ontvouwt. 3) Hoogwaardige stofzak van vezelmateriaal die niet verstopt raakt. Het stof wordt geabsorbeerd zonder dat de poriën verstopt raken zodat de zuigkracht niet afneemt.

TriActive+ mondstuk voor reiniging in 3 richtingen Het TriActive+ mondstuk is ontworpen om de tapijtpolen voorzichtig te openen voor een grondige reiniging. De luchtkanalen aan de voorzijde van het mondstuk, zuigen grote kruimels naar binnen. De borstels aan de zijkant zorgen voor een goede reiniging dicht langs de randen van meubels en wanden.

Geïntegreerde borstel voor ultiem gebruiksgemak De stofzuiger is ontworpen met geïntegreerde accessoires, zodat u geen losse onderdelen hoeft mee te dragen tijdens het schoonmaken. De zachte borstel is handig geïntegreerd in het handvat van het apparaat, altijd klaar voor gebruik.

ActiveLock-koppelingen eenvoudig in te stellen voor elke schoonmaakklus Dankzij de ActiveLock-koppelingen kunt u tijdens het schoonmaken eenvoudig de verschillende mondstukken en accessoires bevestigen aan en loskoppelen van de telescopische buis.

Zachte bumper voor soepel glijden langs meubels en muren De zachte bumper beschermt meubels en voorkomt schade wanneer u per ongeluk tegen meubels of muren stoot. Verder voorkomt de bumper dat u achter randen blijft hangen, zodat u sneller kunt werken.

Stofcapaciteit van 4 l voor langer schoonmaken De speciaal ontworpen stofbak van 4 l maakt het u mogelijk optimaal gebruik te maken van uw stofzak, zodat u langer kunt schoonmaken.

De allergiefilter vangt meer dan 99,9% van fijnstof en allergenen op** De Allergy H13 allergiefilter filtert meer dan 99,9% van fijnstof, pollen, allergenen en huisstofmijt op. Door deze hoge performance is Performer Active uitermate geschikt voor mensen met mensen met een allergie, huisdiereneigenaren of mensen die een hygiënische omgeving wensen. Het filtratieniveau is gelijk aan de HEPA 13 standaard.**

s-bag Ultra Long Performance stofzakken vangen zelfs het fijnere stof op De s-bag® Ultra Long Performance stofzakken is ontwikkeld voor optimale prestaties van uw stofzuiger. Deze stofzak biedt uw stofzuiger een continue hoge zuigkracht tijdens de volledige levensduur van de zak.

Allergievriendelijke kwaliteit getest door ECARF Deze stofzuiger is gecertificeerd als allergievriendelijk door het European Centre for Allergy Research Foundation. Er kan een allergievriendelijke leefomgeving worden behouden doordat tot wel 99,9% aan allergenen van katten- en hondenhaar, stofmijt of stuifmeel uit de uitblaaslucht wordt gezuiverd.

99,9% stofopname voor een diepe en grondige reiniging* Dankzij de krachtige en efficiënte 900W motor, zorgt Performer Active voor een stofopname van 99,9%*.

900 W motor voor grote zuigkracht Onze zeer efficiënte motor genereert een grote zuigkracht en verbruikt minder energie, voor een grondige reiniging, elke keer weer.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 139,00
Adviesprijs 139,00
Verpakkingsinhoud Spleetmondstuk<br />Geïntegreerde borstel
Fabrikantnummer (MPN) FC8577/09
Model FC8577/09
Fabrieksgarantie 2 jaar
Productgroep Sledestofzuiger
EAN 8710103762515
Merk Philips
Service type Inleveren of opsturen
Hoogte 234 mm
Diepte 447 mm
Kleur Grijs
Breedte 304 mm
Snoerlengte 6 m
Gewicht 5.2 g
Energieklasse A
Prestatieklasse op harde vloer A
Stofuitstoot klasse A
Prestatieklasse op hoogpolig tapijt D
Luchtfilter S-klasse
Geluidsniveau 77 dB
Actieradius 9 m
Speciaal voor ondergrond Harde vloeren
Vermogen 650 W
Meubelzuigmond Nee
Parketborstel Ja
Combiborstel Ja
Kierenzuigmond Nee
Regelbare zuigkracht Ja

Specificaties

Gebruiksgemak

Regelbare zuigkracht

Accessoires

Meubelzuigmond
Parketborstel
Combiborstel
Kierenzuigmond

Algemeen

Luchtfilter
S-klasse
Speciaal voor ondergrond
Harde vloeren

Prestaties

Prestatieklasse op harde vloer
A
Stofuitstoot klasse
A
Prestatieklasse op hoogpolig tapijt
D

Verbruik

Energieklasse
A

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Grijs

Productinformatie

Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Sledestofzuiger
Merk
Philips
Service type
Inleveren of opsturen