Philips HD6554/90 Rood Senseo

philips philips
€ 64,99
Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende dag in huis

De Philips Senseo® Original HD6554/90 koffiezetapparaat.

Gegevens

Ontdek een intensere koffie-ervaring Koffieboosttechnologie verdeelt het water gelijkmatig via 45 gaatjes over de koffiepad voor een rijke smaak, terwijl Crema Plus voor een zijdezacht laagje crema zorgt. U kunt nu ook een kleine kop sterke koffie zetten door twee keer op de knop te drukken.

Ontdek een intensere koffie-ervaring

  • Met Crema Plus, koffieboost en intensiteitsselectie
  • SENSEO-koffieboosttechnologie
  • Crema Plus-technologie
  • Intensiteitsselectie
  • Deep Red

Koffieboost haalt alles uit uw SENSEO® koffiepad Koffieboost-technologie levert het hete water via 45 aromagaatjes, gelijkmatig door elk SENSEO® koffiepad. Haal het meeste uit uw koffiepad voor de allerlekkerste SENSEO® koffie.

Crema Plus voor een fijner en nog fluweelzachter crèmelaagje Crema Plus-technologie zorgt voor en een heerlijk fluweelzacht en fijn crèmelaagje. Voor elke kopje SENSEO® koffie.

Sterkteselectie voor een grote milde of een kleine sterke kop koffie Dubbelklik op de 1- of 2-kopsknop voor een kleine sterke SENSEO® koffie.

Machine is meer dan 10.000 keer getest om een consistente kwaliteit te garanderen Philips test hun koffiezetapparaten tijdens het ontwikkelingsproces voor meer dan 10.000 koppen koffie. Dit zorgt voor hoge kwaliteit en duurzaamheid

Groot assortiment SENSEO® koffieblends en smaken SENSEO® biedt een grote verscheidenheid aan koffiesmaken. Elk smaak heeft een uitgesproken eigen nuance die perfect bij de individuele voorkeur past.

De enige coffee pad-machine die twee kopjes koffie tegelijk zet Zet 1 of 2 kopjes heerlijke SENSEO® koffie in minder dan een minuut.

Automatische uitschakeling na 30 minuten voor de veiligheid en om energie te besparen. Het SENSEO® koffiezetapparaat wordt 30 minuten na het koffiezetten automatisch uitgeschakeld, wat energie bespaart en de veiligheid bevordert.

Met 2 jaar garantie Wij geven 2 jaar garantie op deze SENSEO® Original koffiepadmachine. Onze SENSEO® Original koffiepadmachines zijn ontworpen voor prestaties en duurzaamheid en beloven u een heerlijke koffie, elke keer weer.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 64,99
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Productgroep Koffiepadmachine
EAN 8710103822875
Merk Philips
Kleur Rood
Opschuimmethode Geen melkopschuimer
Apparaat type Half automatisch
Plaatsing Vrijstaand
Specificaties

Algemeen

Opschuimmethode
Geen melkopschuimer
Apparaat type
Half automatisch
Plaatsing
Vrijstaand

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Rood

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Koffiepadmachine
Merk
Philips