SONORO SO810WHITE radio

sonoro sonoro
€ 313,00
3-5 werkdagen

Sonoro RELAX - Internet Radio - DAB + radio en Bluetooth

Gegevens

Sonoro RELAX - Smart Radio! WiFi - Spotify Connect - FM / DAB + radio en Bluetooth Om u te helpen stress te verlichten en te ontspannen, biedt RELAX u vooraf geïnstalleerde wellness- en meditatie oefeningen die worden geproduceerd in samenwerking met bekende ontspanningsexperts. Deze kunnen met een druk op de knop worden geladen en zijn ook makkelijk te volgen voor wellness newbies. Elk programma biedt u een breed scala aan mogelijkheden om uw algemene welzijn te vergroten.

De RELAX is een compacte internetradio met WiFi, Spotify Connect, FM / DAB + radio en Bluetooth (R) in een handgemaakte houten eenheid met pianoafwerking. Ervaar een aangename en evenwichtige 360 ​​° geluidskwaliteit door de hele kamer dankzij de luidspreker met de bovenkant.

De automatisch dimbare display, dubbele alarmfuncties, slaapfunctie en talrijke verdere functies maken de RELAX een perfect muzieksysteem voor uw slaapkamer. De USB-poort aan de voorzijde zorgt ervoor dat uw mobiele telefoon in de ochtend vers opgeladen is. En dankzij de compacte afmetingen is de RELAX perfect geschikt voor het nachtkastje.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 313,00
Fabrikantnummer (MPN) SO810WHITE
Model SO810WHITE
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Merk Sonoro
EAN 4260117324680
Specificaties

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Sonoro