Sonos Play:5 Encore V2 zwart

sonos sonos
€ 510,00
Onbekend
  • Smart speaker
  • Groots geluid
  • App bediening
  • Geschikt voor multiroom
  • Trueplay

Gegevens

Alsof je erbij was. Zuiver en echt. Met de PLAY:5 word je één met je favoriete muziek. Vlekkeloos. Onvervalst. Geluidsgetrouw. Het samenspel van drie doordacht gesynchroniseerde midwoofers en tweeters verwent je oren met de meest nauwkeurige splitsing van stemmen en instrumenten, die je ooit hebt gehoord. Je hoort én voelt alle emotie, energie en betekenis die de muzikant in de oorspronkelijke opname heeft gelegd. Wordt één met je favoriete muziek.

Ontwikkeld met het oog op de toekomst. De PLAY:5 is bewust ontworpen met de toekomst van home-entertainment in het achterhoofd. Elk detail, zowel aan de binnen- als buitenkant, is met zorg geselecteerd en uitvoerig getest door deskundigen. Met als resultaat een techniek die niet alleen de huidige maar ook toekomstige ontwikkelingen steeds een stap voor zal blijven. Omdat de speaker een combinatie is van een aantrekkelijk, elegant en strak design, flexibele interne sensoren en continue software-updates is het de meest toekomstbestendige audio-oplossing die op dit moment verkrijgbaar is. Geniet op de meest pure manier van je favoriete muziek, nu en straks.

De nieuwe definitie van doordacht geluid. De PLAY:5 is voorzien van akoestische sensoren en heeft een onvergelijkbaar aanpassingsvermogen. Hij gebruikt de revolutionaire TRUEPLAY-tuning om de akoestische eigenschappen van de ruimte te analyseren en de zes drivers zo af te stemmen, dat je muziek glashelder klinkt en perfect aan de ruimte is aangepast. Sluit je nog een tweede PLAY:5 aan dan zullen beide speakers hun positie automatisch herkennen en het geluid zo tunen dat er een perfecte weergave ontstaat, die in horizontale stand breder en in verticale stand gerichter en intenser is.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 510,00
Adviesprijs 579,00
Service type Inleveren of opsturen
IP certificering IP44 (spatwaterdicht)
Introductie model 2015
Fabrieksgarantie 2 jaar
Model Play:5 Zwart Encore V2
Productgroep Multiroom speaker
Merk Sonos
Fabrikantnummer (MPN) PLAY5ZWARTV2
Verpakkingsinhoud • SONOS PLAY:5 • Voedingskabel • Platte ethernetkabel • Quickstart Guide • Juridische en garantie informatie
EAN 8717755773036
Gewicht 6360.0000
Kleur Zwart
Diepte 154.0000
Breedte 364.0000
Hoogte 203.0000
Bluetooth Nee
WiFi Ja
Ingebouwde radio Internetradio
Powerbankfunctie Nee
Bellen via speaker Nee

Specificaties

Gebruiksgemak

Ingebouwde radio
Internetradio
Powerbankfunctie
Bellen via speaker

Aansluitingen

Bluetooth
WiFi

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Zwart

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
IP certificering
IP44 (spatwaterdicht)
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Multiroom speaker
Merk
Sonos