TEFAL GV7810 Pro Express Stoomgenerator 7 Bar

tefal tefal
€ 189,00
Onbekend

De Pro Express hogedruk stoomgenerator geeft je kleding de verzorging die het verdient. Er zijn geen instellingen nodig, want de stoomgenerator zorgt voor een ideale combinatie van temperatuur en de hoeveelheid hogedruk stoom.

Gegevens

Eenvoudig en veilig strijken van alle stoffen De Pro Express hogedruk stoomgenerator geeft je kleding de verzorging die het verdient. Er zijn geen instellingen nodig, want de stoomgenerator zorgt voor een ideale combinatie van temperatuur en de hoeveelheid hogedruk stoom. Dit zorgt voor optimale resultaten zonder risico op verbranding. Door de unieke kalkverzamelaar is de stoomgenerator eenvoudig te ontkalken wat zorgt dat de stoomafgifte krachtig blijft en zorgt voor een langere levensduur van je apparaat. Het uitneembare waterreservoir kan op elk moment worden bijgevuld, zodat je tijdens langdurige strijksessies aan één stuk door kunt strijken.

Uitzonderlijke strijkresultaten op alle textielsoorten, veilig en eenvoudig in gebruik De gebruiksvriendelijke Pro Express hogedruk stoomgenerator zorgt voor perfect glad gestreken kleding op een veilige en eenvoudige manier.

  • Er zijn geen instellingen nodig, de Pro Express stoomgenerator biedt de ideale combinatie van temperatuur en de hoeveelheid hogedruk stoom.
  • Je kan al je kleding, ook de meest kwetsbare stoffen, veilig strijken zonder het risico op beschadigen en de automatische uitschakeling maakt het strijken extra veilig.
  • De unieke kalkverzamelaar zorgt voor gemakkelijk ontkalken en langdurig krachtige stoomprestatie.
  • Dankzij het vergrendelsysteem kan de stoomgenerator veilig verplaatst en opgeborgen worden.
  • De Durilium AirGlide Autoclean strijkzool biedt een uitstekend glijvermogen. Je geeft je kleding de verzorging die het verdient
Meer informatie
Meer informatie
Price € 189,00
Adviesprijs 228,95
Merk Tefal
EAN 3121040065716
Productgroep Stoomgenerator
Fabrieksgarantie 2 jaar
Service type Inleveren of opsturen
Model GV7810 PRO EXPRESS
Kleur Rood, Wit
Snoerlengte 1800 cm
Inhoud waterreservoir 1.6 l
Vermogen 2400 W
Specificaties

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Rood, Wit

Productinformatie

Merk
Tefal
Productgroep
Stoomgenerator
Fabrieksgarantie
2 jaar
Service type
Inleveren of opsturen