Tefal SV6040 Fasteo Stoomgenerator 5.2 Bar

tefal tefal
€ 109,00
3-5 werkdagen
  • 5.2 bar
  • 180 g/min stoomstoot
  • 1.2 liter watertank

Gegevens

5.2 Bar stoomgenerator met een stoomstoot tot 180 g/min.

De snelle strijkhulp bij weinig tijd. De Fasteo stoomgenerator biedt snelle, nette resultaten en is compact voor optimaal gebruiksgemak.

De Fasteo werkt sneller dan een traditioneel stoomstrijkijzer door de extra krachtige stoom en een XL waterreservoir waarmee je langer kan strijken zonder tussentijds bijvullen. Met een snelle opwarmtijd van 2 minuten, is Fasteo de perfect oplossing voor snelheid en gebruiksgemak.

Super resultaten in een mum van tijd Door zijn snelheid en gemak speelt de Fasteo stoomgenerator in op de eisen van een drukke levensstijl.

Voordelen van een Fasteo stoomgenerator ten opzichte van een standaard stoomstrijkijzer is de krachtigere stoom en een groter waterreservoir. De snelle opwarmtijd van 2 minuten betekent dat de Fasteo in een mum van tijd klaar voor gebruik is. De keramische strijkzool zorgt voor een prima glijvermogen. Het apparaat kan ook gebruik worden voor verticaal stomen van bijvoorbeeld kostuums, tere textielsoorten of gordijnen. Het compacte formaat en de opbergmogelijkheden van het snoer zorgen voor ervoor dat het apparaat gemakkelijk opgeborgen kan worden. Je ontkalkt de stoomgenerator eenvoudigweg door de anti-kalkcartridge te vervangen.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 109,00
Merk Tefal
EAN 3121040063323
Productgroep Stoomgenerator
Fabrieksgarantie 2 jaar
Service type Inleveren of opsturen
Fabrikantnummer (MPN) SV6040
Model SV6040
Inhoud waterreservoir 1.2 l
Vermogen 2200 W
Antikalksysteem Ja
Stoomfunctie Ja
Continue stoomuitvoer 100 gr/day
Opwarmtijd 2 m

Specificaties

Gebruiksgemak

Antikalksysteem
Stoomfunctie

Productinformatie

Merk
Tefal
Productgroep
Stoomgenerator
Fabrieksgarantie
2 jaar
Service type
Inleveren of opsturen