Whirlpool MWP 339 SW - Supreme Chef Combi Magnetron met Crisp

whirlpool whirlpool
€ 329,00
3-5 werkdagen

Combi Magnetron, Supreme Chef, 33L, 900W, 6TH SENSE, CrispFry, Dual crisp, grill, turbo hete lucht, stoom, elektr. sturing, Chef menu, uitschakelbaar draaiplateau 36cm, Zilver/Wit

Gegevens

DUAL CRISP Geniet van een onverslaanbare knapperigheid van buiten en een heerlijke zachtheid van binnen met Dual Crisp. Deze exclusieve technologie van Whirlpool zorgt er door middel van twee microgolfemissiepunten door dat voedsel volledig omsloten wordt, en gelijkmatig vanaf de bodem wordt gekookt.

STOOM Gezonde, gestoomde maaltijden. Stomen biedt de gezondste manier om te koken, serveer gezonde, gestoomde gerechten met één druk op de knop

DUAL STEAM Stoom twee gerechten tegelijkertijd met de Dual Steam functie. Dit is de perfecte manier om gemakkelijk een gezonde maaltijd te bereiden zonder smaken met elkaar te laten vermengen.

JETDEFROST Snel ontdooien. Gebruik het unieke JetDefrost 3D systeem om bevroren voedsel snel en gelijkmatig te ontdooien in uw magnetron.

FORCED AIR Behoud de smaak. Met de ForcedAir technologie wordt hete lucht in de magnetron gelijkmatig rondom het voedsel verdeeld waardoor de gerechten heerlijk mals en sappig worden bereid.

DOUGHRISING Perfecte gist bereiding voor brood en deeg met de Deegrijzen Functie. Een speciaal Maxi Chef programma om de interne temperatuur stabiel op 30°C te houden : ideaal voor het deeg om te rijzen.

JETSTART Buitengewoon snel opwarmen. De JetStart functie geeft maximaal 30 seconden een temperatuur boost aan de magnetron zodat u snel vloeibare gerechten op kunt warmen.

6TH SENSE TECHNOLOGIE Overtuigend koken. De 6TH SENSE technologie in uw magnetron stelt automatisch de tijd, temperatuur en het vermogen aan tijdens het kookproces.

CHEFMENU Tot 100 voorgeprogrammeerde recepten. Selecteer een van de 100 vooraf ingestelde recepten en de magnetron stelt het ideale programma en de tijd in. Het apparaat houdt zelf de voortgang van het kookproces in de gaten voor een perfect resultaat.

JET MENU Voorgeprogrammeerde instellingen. Het Jet Menu biedt programma’s die de bereidingstijd automatisch berekenen op basis van het opgegeven soort voedsel en gewicht. Ontwikkeld voor verschillende soorten diepvriesproducten.

3D TECHNOLOGIE Perfecte bereiding. De revolutionaire 3D technologie zorgt voor de verdeling van microgolven in de magnetron. Microgolven die in een driedimensionaal patroon bewegen, verwarmen het gerecht op een evenwichtige manier, wat zorgt voor gelijkmatige bereiding van gerechten, met maar één druk op de knop.

AUTO CLEAN Om het apparaat intern schoon te maken hoeft de consument alleen een kom water in de magnetron te plaatsen en de Auto Clean functie te selecteren. De natuurlijke kracht van stoom maakt de voedselresten binnen een paar minuten los waardoor ze makkelijk weggeveegd kunnen worden.

STOOM Gezonde, gestoomde maaltijden. Stomen biedt de gezondste manier om te koken, serveer gezonde, gestoomde gerechten met één druk op de knop

CRISPFRY Om heerlijke gerechten te bereiden met een gefrituurde textuur en smaak, maar met weinig of geen olie, dus Crispfry is zelfs een gezondere manier van bereiden dan met een frituurpan.

XXL CABINE Alle ruimte die u nodig heeft. Deze Whirlpool magnetron beschikt over een XXL ovenruimte, die u alle ruimte die u nodig heeft biedt voor uw creatieve kookcreaties.

XXL DISPLAY Kies op intuïtie de perfecte kookmethode met XXL Display. Supreme Chef biedt hiermee het grootste assisted display op de markt, zodat u verzekerd bent van ultiem gemak tijdens het volledige kookproces.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 329,00
Productgroep Combi-magnetron
EAN 8003437861246
Merk Whirlpool
Fabrieksgarantie 2 jaar
Adviesprijs 379,00
Model MWP339SW
Fabrikantnummer (MPN) 859991537180
Service type Monteur aan huis
Gewicht 27400 g
Diepte 540 mm
Kleur Wit
Snoerlengte 1 cm
Breedte 490 mm
Hoogte 373 mm
Productinformatieblad files/8003437861246/productinformatieblad/d34a27f2-de58-4068-9982-986eca7cfaa9.pdf
Plaatsing Inbouw
Stoomfunctie Ja
Soort bediening Knoppen met display
Startuitstel Nee
Kinderbeveiliging Ja
Resttijdindicatie Ja
Bediening via app Nee
Koele deur constructie Ja
Ontdooifunctie Ja
Grillfunctie Ja
Boven- en onderwarmte Nee
Hetelucht functie Ja
Aantal vermogensstanden 7
Magnetronvermogen 900 W
Specificaties

Ovenfuncties

Ontdooifunctie
Grillfunctie
Boven- en onderwarmte
Hetelucht functie

Ovenkenmerken

Koele deur constructie

Gebruiksgemak

Stoomfunctie
Soort bediening
Knoppen met display
Startuitstel
Kinderbeveiliging
Resttijdindicatie
Bediening via app

Algemeen

Plaatsing
Inbouw

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Wit

Productinformatie

Productgroep
Combi-magnetron
Merk
Whirlpool
Fabrieksgarantie
2 jaar
Service type
Monteur aan huis