Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   AEG LWR9716C6 - Was-droogcombinatie

   1.569,- Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is wel telefonisch te bestellen bij onze winkel. Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

   Beschikbaar in de winkel

   Sluiten
   • Directe levering
   • Gratis verzending vanaf € 50,-
   • Volledige thuisinstallatie mogelijk in Twente
   • Ruim 2000 m2 winkelplezier

   Productomschrijving

   De 9000 AbsoluteCare® was-droogcombinatie droogt stoffen op de helft van de temperatuur*, dankzij de unieke warmtepomptechnologie. Wol en outdoorkleding worden gewassen en gedroogd met speciale trommelbewegingen, waarmee zelfs delicate zijden weefsels hun vorm behouden.

   SENSIDRY®. Drogen op lage temperatuur. Tot 55% minder energieverbruik
   SensiDry® maakt gebruik van warmtepomptechnologie om kleding te drogen op de helft van de temperatuur. Deze technologie zorgt voor tot 55% minder energieverbruik, en beschermt de kledingstukken tegen onnodige warmte, zodat de stoffen langer meegaan.

   Kledingstukken opgefrist. Verminder kreuken met stoom
   Steam Refresh neutraliseert geurtjes en vermindert kreuken in kledingstukken, ook in fijne was, in slechts 25 minuten. En als je van een extra boost frisheid houdt, voeg je gewoon onze aromatische stoomgeur toe. Dat geeft het die net gewassen frisheid.

   Eenvoudig koppelen, controleren en voltooien van de was met My AEG-App
   Stel op afstand programma's op maat in, krijg aanbevelingen voor de cyclus van je kledingstukken en ontvang meldingen wanneer je was klaar is. Aangepaste wasverzorging binnen handbereik.

   PRECISELOAD+ met gewichtssensor. Directe feedback bespaart water en energie
   De gewichtssensoren van PreciseLoad+ bieden directe, exacte feedback, zodat je weet of er te veel of te weinig wasgoed in de trommel zit. Zo kun je de hoeveelheid wasgoed en wasmiddel optimaliseren. De machine past daarna de benodigde hoeveelheid tijd, energie en water automatisch aan de lading aan.

   NonStop 3u/3kg-programma - Wasgoed schoon en droog in slechts 3 uur
   Het NonStop 3u/3kg-programma wast en droogt tot 3 kg wasgoed in slechts drie uur. Je kleding is weer klaar om te dragen dankzij een naadloos proces: droog erin - droog eruit. De eenvoudigste manier om je kleding te verzorgen zonder dat je daarvoor iets hoeft in te leveren.

   Toon meer

   Specificaties

   EAN
   7332543984138

   Toon meer

   AEG LWR9716C6 - Was-droogcombinatie
   1.569,-
   AEG LWR9716C6 - Was-droogcombinatie
   Informeer naar de beschikbaarheid
   Toevoegen aan winkelwagen

   Laatst bekeken