Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Mini vriezers

   Er zijn veel voordelen aan minivriezers. Ze zijn klein, dus nemen ze niet veel plaats in uw huis in. Ze zijn meestal ook zeer betaalbaar, waardoor ze een geweldige optie zijn voor mensen met een budget. Bijvoorbeeld als je een student of kampeerder bent is een mini vriezer voor de camping de perfecte uitkomst. Deze past gemakkelijk op een studen Toon meer

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Er zijn veel voordelen aan minivriezers. Ze zijn klein, dus nemen ze niet veel plaats in uw huis in. Ze zijn meestal ook zeer betaalbaar, waardoor ze een geweldige optie zijn voor mensen met een budget. Bijvoorbeeld als je een student of kampeerder bent is een mini vriezer voor de camping de perfecte uitkomst. Deze past gemakkelijk op een studentenkamer en is niet al te prijzig. Benieuwd naar alle voordelen van een mini vriezer? Lees dan snel verder.

   Voordelen van een mini vriezer

   Een van de voordelen van de mini vriezer is dat ze zeer veelzijdig zijn. U kunt ze voor allerlei doeleinden gebruiken. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om restjes te bewaren, of om ijs en andere bevroren lekkernijen bij de hand te houden. Ze zijn ook ideaal om kant-en-klaarmaaltijden in te bewaren, zodat u ze gewoon kunt opwarmen als u klaar bent om te eten. Dit kan een redder in nood zijn op drukke doordeweekse avonden. Een ander voordeel van dit type vriezers is dat ze heel gemakkelijk in het gebruik zijn. De meeste modellen hebben een regelbare thermostaat, zodat u de temperatuur kunt instellen die u nodig hebt. Ze zijn ook erg stil, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat ze uw rust verstoren. Zeker als de mini vriezer in de slaapkamer staat is dit erg handig.

   Belangrijk bij de aanschaf van een mini vriezer

   Wanneer je een mini diepvriezer wil kopen kom je er al snel achter dat er veel verschillende modellen van verschillende merken te koop zijn. Wat is nou precies belangrijk om op te letten? Vier belangrijke punten om op te letten zijn het formaat, de capaciteit, het energieverbruik en de functies.

   Formaat: Het is erg belangrijk dat de mini vriezer in de betreffende ruimte past. Ondanks dat het formaat mini is, zijn de afmeting vaak niet hetzelfde. Meet de afmetingen van de kleine diepvries en vergelijk die met de ruimte waar je het in gaat plaatsen. Als de vriezer te groot is heb je er vrij weinig aan, en ook een vriezer die een slagje groter had gekund is erg zonde. Ook de indeling binnen de vriezer is belangrijk om te bekijken

   capaciteit: Hoeveel voedsel wil je kwijt in jouw mini vriezer? De capaciteit van een mini vriezer is uiteraard niet zo groot als die van een normale vriezer, maar alsnog zit er tussen de ene en de andere nog wel verschil.

   energieverbruik: Bij elke mini vriezer staat een energieklasse aangegeven, hoe lager de letter hoe zuiniger de vriezer.

   functies: Sommige mini vriezers hebben speciale functies. Deze functies kunnen varieren van zelf ontdooien en snel invriezen. Een vriezer die zelf voedsel kan ontdooien is erg handig wanneer je eten uit de vriezer wil halen, zo hoef je het niet buiten de koelkast heel lang te ontdooien.

   Mini vriezer kopen bij PIEST.nl

   Een vriezer koop je uiteraard bij PIEST.nl. Wij hebben al meer dan 90 jaar ervaring met witgoed en daarom kunnen wij al uw vragen beantwoorden over de minivriezer maar ook over ander witgoed. Mocht u liever de producten in het echt bekijken, dan kan dat ook. U bent van harte welkom in onze winkel in Enschede. Daar helpt ons ervaren team graag met het uitkiezen van een mini vriezer onder het genot van een bakje koffie.