Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Juicers

   Verse citroen-, citrus- of sinaasappelsap: met een juicer kan jij het maken. De juicers die Piest aanbiedt, zijn makkelijk te gebruiken waardoor jij snel een glas verse sap kan maken. Toon meer

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   De ene juicer is goed te gebruiken voor enkele glazen sap en de andere is goed te gebruiken voor meerdere glazen of zelfs kannen. Daarnaast zit er verschil in een handpers en een perser met een hendel. Met merken als Princess, Braun of Espressions in het assortiment, kan jij straks de beste verse sapjes maken.

   Juicer modellen

   Bij Piest hebben we verschillende soorten juicers in het assortiment. Zo hebben we apparaten met en zonder een hendel. De Princess 201862 Pure Citruspers is een voorbeeld waarbij het model een hendel heeft. Dit is ideaal voor wanneer jij meerdere glazen of zelfs een kan sap wil persen. Daarnaast heeft Piest ook handpers juicers, zoals Braun Tributecollection CJ3050BK Citruspers. Deze handpers is vrij klein, waardoor deze niet snel in de weg staat bij jou thuis. Het model is ideaal voor wanneer je een paar glazen sap wil persen. Braun heeft zich bij het ontwerpen van dit model gehouden aan drie belangrijke principes: het model is eenvoudig, nuttig en duurzaam. De juicers die Piest aanbiedt, zijn vooral zwart of metaalkleurig gekleurd.

   Hoe werkt een juicer?

   De meeste apparaten hebben een tuit waarmee je het sap direct in een glas kan persen. Meestal zijn dit druppelstop tuitjes, die ervoor zorgen dat het sap na het persen niet op het aanrecht druppelt. Het aanrecht blijft op deze manier schoon, dat is wel zo prettig. Verder hebben sommige persautomaten een ingebouwde kan waardoor je direct een hele kan sap kan persen, dit is erg handig als je voor meerdere personen sap wil persen. Het reinigen van een juicer moet vaak snel gebeuren, maar dat gaat vrij simpel. De meeste persers moeten met de hand afgewassen worden. Met wat warm water op een doekje kan je de resten van het apparaat afhalen. Onze medewerkers in de winkel leggen je graag uit hoe je ervoor zorgt dat jouw juicer schoon blijft.

   Een juicer kopen bij Piest

   Wil jij graag verse sapjes maken en een eigen juicer hebben? Dan kan je bij Piest de beste voor jou vinden. Je kan in onze winkel langskomen of een online bestelling plaatsen in onze webshop. Bestellingen vanaf €50 hebben gratis verzenden. In onze winkel staan de medewerkers voor je klaar om mee te kijken naar de beste opties voor jouw keuken. Voor vragen zijn we ook telefonisch, via de mail en via WhatsApp bereikbaar. Je kan ons bellen op 053-4359112. Ons telefoonnummer om ons per WhatsApp te bereiken is 06-48956035. Per mail zijn we te bereiken via [email protected]. We helpen je graag!