Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Betaalmethoden

   Betaalmethoden in de winkel

   In onze winkel is het mogelijk om op de volgende manieren te betalen:

   • PIN: de limiet bij pinnen is in de meeste gevallen €2500,-. Neem bij twijfel contact op met uw bank.
   • Contant: u kunt contant betalen in onze winkel. Voor de veiligheid van onze medewerkers willen we het contante geld in onze winkel zo laag mogelijk houden. Daarom verzoeken we u om zoveel mogelijk gebruik te maken van PIN. Pinnen, ja graag!
   • Cadeaubon: in onze winkel accepteren we de VVV Cadeau kaart als betaalmiddel.
   • Creditcard: het is mogelijk om in onze winkel te betalen met creditcards van Visa en MasterCard van Nederlandse aanbieders. 
   • Enschede Cadeaukaart: het is mogelijk om in onze winkel te betalen met de Enschede Cadeaukaart.
   • Betaling in termijnen: wij bieden financiering van Santander Consumer Finance Benelux B.V. aan via 'Goed Plan'. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

   Betaalmethoden in de webshop

   MultiSafePay (MSP) is een payment-service-provider die voor ons de online betalingen afhandelt. Via MSP bieden wij de volgende betaalmethoden aan:

   • iDeal: dit is de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. U kiest in de kassa voor iDeal en wordt na het bevestigen van de bestelling naar de beveiligde bankomgeving geleidt. U kunt dus snel en veilig betalen via uw eigen bank. iDeal is mogelijk bij de volgende banken: ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank, Triodos Bank, Van Lanschot en Knab Bank. Als u voor deze betaalmethode kiest ontvangen we direct uw betaling en gaan we direct met uw bestelling aan de slag.
   • CreditCard: in onze webshop is het mogelijk om te betalen met creditcards van Visa en MasterCard van Nederlandse aanbieders. Zodra je creditcardgegevens gecontroleerd zijn, wordt uw bestelling (indien voorradig) die dag nog verzonden. Uw creditcard wordt pas na levering belast.
   • VVV Cadeaukaart: Indien je bestelling maximaal €50,- bedraagt kun je ervoor kiezen om te betalen met een VVV Cadeaukaart. Een bestelling boven €50,- betalen met VVV Cadeaukaarten is wettelijk niet toegestaan.
   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »