Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Noise cancelling oordopjes

   Bij PIEST.nl zijn wij al ruim 22 jaar specialist in elektronica, witgoed, fietsen en nog veel meer. Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring opgebouwd om te snappen wat je zoekt en kunnen je voorzien van een vakkundig advies. Wij hebben kennis van ons vak en kennis van onze producten. In ons ruime aanbod vind je, naast Toon meer

   Merken

   Kenmerken

   Prijs

   -
   1 Product
   JBL Tour Pro 2 Zwart - Draadloze oordopjes

   JBL Tour Pro 2 Zwart - Draadloze oordopjes

   • Draadloos
   • Noise cancelling
   • Met microfoon
   • In-ear
   • Batterijduur: tot 50 uur
   Informeer naar de beschikbaarheid
   249,-

   Bij PIEST.nl zijn wij al ruim 22 jaar specialist in elektronica, witgoed, fietsen en nog veel meer. Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring opgebouwd om te snappen wat je zoekt en kunnen je voorzien van een vakkundig advies. Wij hebben kennis van ons vak en kennis van onze producten. In ons ruime aanbod vind je, naast oordopjes, ook noise cancelling oordopjes. Zoals de naam al zegt, dempen deze oordopjes het geluid van buitenaf. Met noise cancelling oordopjes kun jij je volledig concentreren op hetgeen waar je naar luistert en word je niet afgeleid door ruis om je heen. Wij hebben noise cancelling oordopjes van de beste merken en in verschillende kleuren. Benieuwd? Bekijk het snel!

    

   Waarom noise cancelling oordopjes?

   Noise cancelling oordopjes bieden veel voordelen ten opzichte van oordopjes die geen noise cancelling hebben. Noise cancelling oordopjes kunnen dé uitkomst zijn als je veel thuis werkt, snel afgeleid bent en je slecht kan concentreren. Hierdoor kun je je volledig focussen op het telefoongesprek, een online vergadering, of de muziek of podcast waar je naar luistert. De noise cancelling oordopjes van JBL hebben bijvoorbeeld 4 ingebouwde microfoons die omgevingsgeluiden uitschakelen. Ook kun je zelf kiezen of je omgevingsgeluiden wél of niet wil horen. Met de ruisonderdrukking en Smart Ambient-technologie kun je kiezen of je geluid van buitenaf wel of niet wil horen. Als je op de fiets zit, is het veiliger als je wel omgevingsgeluiden hoort. De JBL noise cancelling oordopjes hebben een batterijduur van maar liefst 40 uur. Maar ook de Apple noise cancelling oordopjes doen niks onder aan de JBL oordopjes. Ook met deze oordoppen kun je kiezen voor noise cancelling of geluiddoorlatend.

    

   Draadloze oordopjes noise cancelling

   Wil je draadloze oordopjes noise cancelling kopen? Dat doe je bij PIEST.nl! Het voordeel van draadloze oordopjes noise cancelling is dat er geen draad in de weg zit. Je kan nergens achter blijven haken en met een paar drukken op de knop ben je verbonden met de oordopjes. Met de noise cancelling oordopjes geniet je van de rust (noise cancelling) en van de tunes en podcasts die je graag luistert. Noise cancelling zorgt ervoor dat je optimaal kan genieten van de muziek. Geluid van buitenaf is gedempt waardoor je enkel kan focussen op datgeen wat belangrijk is.

   Noise cancelling oordopjes kopen bij PIEST.nl

   Heb je noise cancelling oordopjes of andere audio kunnen vinden in ons assortiment? Wij helpen je graag! Eén van onze medewerkers voorziet je graag van een passend advies over onze producten. Bestel al jouw favoriete producten makkelijk en snel online. Bij bestellingen vanaf €50,- bezorgen wij ze gratis bij jou aan huis. Bestel je op werkdagen vóór 15:00 uur, dan verzenden wij dezelfde dag nog je bestelling. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via: