Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Verwarmingskussens & Voetenzakken

   Heb jij vaak last van spanning in je lichaam, of van een stijve nek? In beide gevallen is het warmtekussen een perfecte oplossing. De naam geeft al veel weg: het warmtekussen is een kussen dat warmte afstoot. Deze warmte wordt vanaf je nek door je h Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   1 Product
   Inventum HNK184G - Elektrisch warmtekussen

   Inventum HNK184G - Elektrisch warmtekussen

   • Breedte: 40 cm
   • Lengte: 30 cm
   • 100 Watt vermogen
   • Uitwasbaar
   • 6 Warmtestanden
   Direct beschikbaar
   34,99

   Heb jij vaak last van spanning in je lichaam, of van een stijve nek? In beide gevallen is het warmtekussen een perfecte oplossing. De naam geeft al veel weg: het warmtekussen is een kussen dat warmte afstoot. Deze warmte wordt vanaf je nek door je hele lichaam verspreidt, waardoor jij het niet alleen ’s nachts lekker warm hebt, maar waardoor je spieren ook nog eens tot ontspanning komen. Wil jij dit meemaken, koop dan gelijk je eigen warmtekussen, hier bij Piest!

   Redenen voor een elektrisch kussen

   Er zijn veel verschillende redenen waarvoor een elektrisch kussen gebruikt kan worden. We sommen er een paar op!

   • Bij nekklachten: de meest gebruikte reden waarom mensen een verwarmingkussen aanschaffen is omdat ze last hebben van nekklachten. Wanneer ze ’s ochtends wakker worden, lijkt het alsof hun nek helemaal vastzit. Omdat het kussen verwarmt, helpt het de spieren ’s nachts te ontspannen, waardoor er van een stijve nek minder sprake zal zijn.
   • Bij buikklachten: de warmte van het kussen wordt niet alleen gevoeld in de nek, maar door het hele lichaam. Zo helpt het ook goed bij buikklachten, aangezien die ook vaak te maken hebben met hoeveel spanning er op je buik staat. Net als hoe de spieren in de nek ontspannen, gebeurt hetzelfde in je buik.
   • Bij verkoudheid: dit zal geen klacht zijn waar je het hele jaar door last van hebt, maar wanneer het wel zover is, is het fijn om een remedie in huis te hebben. Die heb je nu in de vorm van een warmtekussen: de warmte zorgt er namelijk voor dat het slijm in je longen sneller los gaat zitten, waardoor je verkoudheid sneller oplost.

   Is een warmtekussen veilig?

   Het is een veel gestelde vraag: is een warmtekussen veilig? Het antwoord hierop is: ja, dit kussen is veilig, mits jij het ook veilig gebruikt. Warmtekussens zijn ontworpen met veiligheid voorop. Zo is er sprake van een flexibele bedrading die beveiligd zijn tegen oververhitting. Toch moet het veilige gebruik van het kussen wel extra benoemd worden, aangezien jijzelf veel bepaalt in deze veiligheid. Gebruik het kussen dus enkel om op te slapen en ga er niet mee experimenteren, aangezien dit vragen om problemen is.

   Koop het beste warmtekussen bij Piest!

   Kan jij je goed vinden in één of meerdere van de hierboven benoemde scenario’s en ben je overtuigd, dan wil je natuurlijk het beste warmtekussen kopen. Hier bij Piest hebben we een ruim aanbod in verschillende kussen, waardoor dit warmtekussen vinden geen enkel probleem zal zijn. Onze kussens zijn in verschillende formaten beschikbaar, waardoor jij eenvoudig het kussen vindt waar je naar op zoek bent. Eerst even uitproberen? Kom dan eens langs in onze winkel in Enschede! Onze experts staan je hier uitgebreid te woord, zodat we samen op zoek gaan. Natuurlijk kan dit ook online, door gebruik te maken van onze chat, of door contact te zoeken via mail of telefoon. Slaap morgen al op het perfecte warmtekussen!

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »