Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Mini koelkasten

   Een mini koelkast, ook wel barmodel genoemd, is te gebruiken als extra koelkast en bijvoorbeeld handig voor kantoor, studentenkamer, schuur, caravan of voor op de camping. De koelkast mini is ook ideaal om extra bier en frisdrank koud te zetten wanneer je een feestje geeft. Met zijn beperkte Toon meer

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Een mini koelkast, ook wel barmodel genoemd, is te gebruiken als extra koelkast en bijvoorbeeld handig voor kantoor, studentenkamer, schuur, caravan of voor op de camping. De koelkast mini is ook ideaal om extra bier en frisdrank koud te zetten wanneer je een feestje geeft. Met zijn beperkte afmetingen past dit kleine type koelkast overal, zonder in te boeten op koelkwaliteit. Bekijk snel het aanbod!

   Wat is een mini koelkast?

   Mini koelkasten bieden een uitkomst voor huishoudens met zeer kleine keukens. Doordat ze een kleine inhoud hebben, zijn ze ideaal voor kleine huishoudens die bestaan uit één of twee personen. Een grotere koelkast zou vaak half leeg staan en dat is zonde van de energie die gebruikt wordt om de inhoud te koelen. De mini koelkast biedt in veel omstandigheden en situaties een uitkomst. Niet alleen op kantoor of een studentenwoning is het een geweldige aanwinst. Het is ook een goede aanvulling op je bestaande koelruimte. Stel, je hebt een inbouwkoelkast in huis, maar je komt eigenlijk wat koelruimte tekort. Een mini koelkast kopen biedt dan de oplossing. Vooral als je enkel in de zomerperiode koelruimte tekortkomt, is een tweede kleine koelkast ideaal. Je zet het enkel in de zomer aan en in de andere drie seizoenen bespaar je op energiekosten.

   Mini koelkast kopen bij PIEST.nl

   Ben je benieuwd naar de verschillende mini koelkasten in ons assortiment? Kom dan eens langs in onze fysieke winkel. Hier kun je de mini koelkasten met eigen ogen bekijken, maar staan we ook klaar om je advies te geven. Indien je meer wilt weten over bijvoorbeeld een inbouw koelkast, kunnen wij je in detail uitleggen wat deze koelkast uniek maakt. Bestel je liever online? Wij hebben ook het online shoppen makkelijk voor je gemaakt. Je kunt de mini koelkasten eenvoudig sorteren of filteren op basis van je persoonlijke wensen. Bovendien worden de specificaties van iedere droger uitgebreid vermeld. Krijg je graag advies op afstand? Ook dan zijn wij je graag van dienst. Neem in dit geval gerust contact met ons op één van de volgende manieren: