Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Blu-ray spelers

   Blu-ray is een soort dvd die ontworpen is om HD video's te kunnen afspelen. Blu-ray is de opvolger van de normale dvd. De naam is afgeleid van de blauwe laser waarmee de cd gelezen wordt. Deze blauwe laser kan nauwkeuriger lezen dan de rode laser waarmee dvd’s worden gelezen. Daarom heeft u voor een blu-ray cd een speciale blu-ray speler nodig Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   1 Product
   Sony BDP S3700 - DVD speler

   Sony BDP S3700 - DVD speler

   • Blu-ray speler
   • HDMI
   • Lan aansluiting
   • Afstandbediening
   Informeer naar de beschikbaarheid
   105,-

   Blu-ray is een soort dvd die ontworpen is om HD video's te kunnen afspelen. Blu-ray is de opvolger van de normale dvd. De naam is afgeleid van de blauwe laser waarmee de cd gelezen wordt. Deze blauwe laser kan nauwkeuriger lezen dan de rode laser waarmee dvd’s worden gelezen. Daarom heeft u voor een blu-ray cd een speciale blu-ray speler nodig. Op deze pagina vindt u de beste blu-ray spelers die op dit moment nog populair zijn.

   Wat is het verschil tussen dvd en Blu-ray?

   Dvd en blu-ray kennen twee grote verschillen. Ten eerste is de laser anders, dvd’s worden gelezen met een rode laser en blu-ray dvd’s worden met een super nauwkeurige blauwe laser gelezen. Daarnaast heeft een blu-ray dvd meer geheugen. Een dvd kan ongeveer 4,7 GB aan data opslaan, een blu-ray kan ongeveer 25 GB opslaan. Er zijn ook dual layer blu-ray discs. Deze kunnen het dubbele van een normale blu-ray dvd opslaan. U kunt een blu-ray dvd niet op een normale dvd-speler afspelen omdat deze speler de blauwe laser niet heeft.

   4K blu-ray

   Blu-ray wordt door veel mensen nog steeds gebruikt. Nieuwe films worden nog altijd op dvd en blu-ray uitgebracht, tegenwoordig ook in 4K Ultra HD. Deze kwaliteit wordt door mensen omschreven als het kijken uit een raam in plaats van televisie kijken. Let hier wel op dat er 4K Ultra HD op staat, anders is het geen 4K kwaliteit.

   Nieuwe blu-ray spelers

   Met een nieuwe blu-ray speler kunt u naast blu-ray dvd’s ook cd’s en normale dvd’s afspelen. Deze blu-ray spelers kunt u ook verbinden met uw netwerk en zo ook gebruik maken van streamingdiensten. Echter kiezen veel gebruikers van blu-ray spelers ervoor om geen gebruikt te maken van een streamingdienst. Met blu-ray dvd’s kunt u altijd uw films bekijken zonder dat u hier maandelijks voor hoeft blijven betalen. Het enige wat u hoeft te doen, is uw blu-ray dvd in uw blu-ray dvd-speler te stoppen. Verder heeft u niets nodig!

   Consistent goede beeldkwaliteit

   Met een blu-ray speler heeft u altijd dezelfde goede HD of 4K beeldkwaliteit. Omdat deze dvd’s geen gebruik maken van het internet, bent u ook niet afhankelijk van uw internetverbinding. Internet fluctueert eigenlijk altijd, dus wanneer uw film sneller afspeelt dan uw internet hem kan streamen, dan begint de film te haperen. Daarnaast zijn films van steeds betere kwaliteit, wat ook betekent dat de bestanden groter worden die u moet downloaden om de film of serie op de beste kwaliteit te streamen. Hier heeft u met een goede blu-ray speler geen last van!

   Welke blu-ray speler kunt u nu het beste kopen?

   Er worden nog altijd blu-ray spelers geproduceerd en verkocht. Wanneer u van plan bent nog jaren gebruik te gaan maken van een blu-ray speler dan kunt u het beste kiezen voor een blu-ray speler zoals de Sony blu-ray speler die 4K ondersteund. Hiermee kunt u jaren vooruit! Bent u meer op zoek naar een blu-ray speler als goedkope toevoeging aan uw tv-hoek? Dan zijn er ook goedkopere full HD blu-ray spelers te koop. Er is ook de mogelijkheid om uw blu-ray dvd’s op een laptop te kijken. Hiervoor heeft u een externe blu-ray speler nodig. U kunt met deze blu-ray speler ook uw vakantie foto’s en video’s op cd’s branden.

   Blu-ray speler aanschaffen?

   U bestelt uw nieuwe blu-ray speler eenvoudig bij ons online. Wanneer u dit voor 15:00 doet, verzenden we hem dezelfde dag nog, mits uw gekozen product op voorraad is. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om hem op te halen in de winkel. Heeft u nog vragen over audio producten? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerker. We helpen u graag bij het vinden van uw producten!