Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Scheerkoppen

   De gemiddelde man scheert zich elke dag een keer. Aangezien geen mesje in staat is om voor een hele lange tijd goed te blijven, is het belangrijk om je scheerkoppen regelmatig te vervangen Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   5 Producten
   Philips series 7000 SH71/50 Scheerkoppen - 3 stuks

   Philips series 7000 SH71/50 Scheerkoppen - 3 stuks

   • Geschikt voor Philips S7000, Philips S5000 (hoekige vorm)
   • 3 scheerkoppen
   Direct beschikbaar
   43,99
   Philips series 7000 SH71/50 Scheerkoppen - 3 stuks

   Philips series 7000 SH71/50 Scheerkoppen - 3 stuks

   • Geschikt voor Philips S7000, Philips S5000 (hoekige vorm)
   • 3 scheerkoppen
   Informeer naar de beschikbaarheid
   34,99
   Philips 5000 serie SH50/50 Scheerkoppen (3 stuks)
   Direct beschikbaar
   35,99
   Braun Scheerblad Series 3 32S silver

   Braun Scheerblad Series 3 32S silver

   • Geschikt voor nieuwe Series 3 (3090cc en 3080) en oude Series 3 (395cc, 390cc, 380, 370cc, 360, 330)
   Direct beschikbaar
   40,49

   De gemiddelde man scheert zich elke dag een keer. Aangezien geen mesje in staat is om voor een hele lange tijd goed te blijven, is het belangrijk om je scheerkoppen regelmatig te vervangen. Deze scheerkoppen zijn gelukkig los aan te schaffen: je hoeft dus geen geheel nieuw scheerapparaat aan te schaffen wanneer ze niet meer goed functioneren. Deze scheerkoppen zijn in ons assortiment in verschillende varianten te vinden. Neem gelijk een kijkje en plaats je bestelling!

   Waarom scheerkop vervangen?

   De belangrijkste reden om je scheerkop te vervangen is dat oude scheerkoppen de kwaliteit van je scheerbeurt verminderen. De mesjes beginnen stugger te worden, waardoor het haar minder goed wordt verwijderd. Dit resulteert in dat je meer haar overhoudt, maar het kan er ook voor zorgen dat je huid gaat irriteren. Aangezien je te allen tijde wil dat de kwaliteit van je scheerbeurt zo hoog mogelijk ligt, is het goed om minstens eens per jaar je scheerkoppen te vervangen, zodat je altijd kunt genieten van een gladde huid, zonder irritatie.

   De scheerkoppen Philips

   Misschien vind jij het lastig om een besluit te maken in welke scheerhoofden je moet halen. In dit geval raden wij de scheerkoppen van Philips aan. Deze zijn op onze website in twee varianten beschikbaar: voor zowel de 5000- als de 7000 series. Weet jij niet goed welke van de twee het best aansluit op jouw Philips scheerapparaat, dan is het goed om te kijken welk model je hebt aangeschaft. Vaak staat deze informatie op de doos vermeld, zodat jij zeker weet welke van de scheerkoppen jij moet halen. De reden dat we bij Piest zo’n groot fan zijn van de Philips-scheerkoppen is omdat deze van hoge kwaliteit zijn en voor de perfecte scheerbeurt zorgen. Precies wat we onze klanten gunnen dus!

   Hoe scheerkoppen vervangen?

   Gelukkig is het proces van het vervangen van de scheerkoppen niet erg moeilijk. Je doorloopt de volgende drie stappen:

   1. Je haalt de stekker van je scheerapparaat uit het stopcontact. Dit is de belangrijkste stap van allemaal, aangezien je anders gevaar loopt en een elektrische schok kan krijgen.
   2. Verwijder de oude scheerkop. Dit doe je door een eenvoudige trekbeweging in een richting die vaak op het apparaat zelf al staat aangegeven. Dit geldt overigens niet voor alle modellen.
   3. Druk de nieuwe scheerkoppen erop. Je monteert de nieuwe kop op precies dezelfde wijze als waarop je de vorige eraf hebt gehaald.

   Nadat je deze stappen doorlopen hebt, scheer je weer als nooit tevoren. Hierbij raden we aan iets voorzichtiger te werk te gaan, aangezien nieuwe mesjes ook sneller zorgen voor lichte sneetjes.

   Scheerkopppen kopen bij Piest!

   Wil jij nieuwe scheerkoppen kopen, dan is Piest precies de partner waar jij naar op zoek bent! Wij voorzien je van advies over de juiste scheerkoppen of andere apparaten om te ontharen, zowel voor als na de aankoop. Heb jij een vraag in je zoektocht naar de perfecte koppen, dan helpen we je hier graag mee. Plaats je bestelling en scheer zo snel mogelijk weer precies zoals je gewend bent!