Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   5 Jaar garantie op je nieuwe elektrische fiets!

   Zorgeloos genieten van je nieuwe E-bike! Dat wil jij toch ook? Bij de aankoop van een nieuwe elektrische fiets geldt 2 jaar fabrieksgarantie. Dit geldt voor de motor en de accu. Met de 5 jaar verlengde garantie wordt de garantieperiode verlengd naar 5 jaa Toon meer

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   5 Jaar garantie op je nieuwe E-bike! 

   5 Jaar verlengde garantie voor je nieuwe elektrische fiets is een zorgeloos gevoel. Want je wilt natuurlijk graag zo lang mogelijk van je nieuwe E-bike genieten. Door ons het onderhoud te laten verzorgen kunnen we dit voor je regelen. Regelmatig onderhoud aan een elektrische fiets is belangrijk, zodat alle onderdelen optimaal blijven werken. Mocht er toch iets kapot gaan aan de slijtvaste onderdelen van je elektrische fiets (neem bijvoorbeeld de motor, accu of het display), dan ben je hiervoor verzekerd. Deze verlengde garantie geldt voor een periode van 5 jaar lang! 

   Voor welke E-bike kan de 5 jaar verlengde garantie afgesloten worden?

   Voor elke nieuwe E-bike is het mogelijk om een 5 jaar verlengde garantie af te sluiten. Deze dekking kan als aanvulling bij de Enra Optimaal Diefstal en Enra Optimaal Casco verzekering gekozen worden. De 5 jaar verlengde garantie kan ook als losse verzekering afgesloten worden. De premie voor een 5-jarige verlengde garantie bedraagt € 189,-. Deze verzekering start op de aanschafdatum van de E-bike en biedt dekking zodra de fabrieksgarantie verlopen is. De verzekering eindigt (maximaal) 5 jaar na de aanschafdatum van de E-bike. De dekking is niet bedoeld voor high speed E-bikes en niet-elektrische fietsen.

   Als de Verlengde garantie als losse verzekering gesloten wordt, kan alleen gekozen worden voor premiebetaling ineens en een looptijd van 5 jaar. Wordt de Verlengde garantie als aanvullende dekking gekozen, dan geldt de gekozen looptijd en betaaltermijn van de hoofdverzekering.

   Bekijk alle E-bike met GRATIS 5 jaar verlengde garantie!

   Koop je een elektrische fiets bij PIEST.nl, dan krijg je op een aantal geselecteerde E-bikes, de 5 jaar verlengde garantie GRATIS! Via bovenstaande link kun je ontdekken voor welke E-bikes dit geldt. Ook kun je natuurlijk naar onze fietsenwinkel in Enschede komen. We informeer je dan graag bij welke E-bikes de 5 jaar verlengde garantie GRATIS wordt aangeboden. Ook kun je dan gebruik maken van een GRATIS PROEFRIT! Ideaal, want we willen graag dat je nieuwe E-bike echt bij je past, qua zithouding, model, techniek en kleur.

   We helpen je graag in onze showroom in Enschede! PIEST.nl is officieel testcenter voor Gazelle, Sparta, Batavus en Cortina E-bikes.