Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Reviewbeleid

   Bij Piest staan wij voor eerlijkheid en transparantie, daarom worden alle door ons verzamelde reviews beheerd door de onafhankelijke reviewpartij Klantenvertellen. Wij hechten veel waarde aan reviews van onze klanten. Hiermee verbeteren wij onze dienstverlening en bepalen wij ook deels ons aanbod producten.

   Ons reviewbeleid samengevat:

   • alle reviews worden geplaatst door echte klanten;Werknemers Piest
   • alle reviews zijn zichtbaar, zowel positief als negatief;
   • alle door ons geplaatst reacties worden geschreven door echte medewerkers;
   • wij verstrekken geen vergoedingen of betalingen voor het plaatsen van reviews.

    

   Verzamelen van reviews via Klantenvertellen

   Klantenvertellen hecht veel waarde aan de betrouwbaarheid van reviews. Echte beoordelingen en verhalen, geschreven door klanten die daadwerkelijk een product of dienst hebben afgenomen. Het reviewsysteem nodigt klanten actief uit om een beoordeling achter te laten. Om de betrouwbaarheid van reviews te controleren hebben zij in het systeem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de gegeven beoordelingen afkomstig zijn van echte klanten. Soms gebeurt het helaas toch dat een beoordeling onecht is. De reviewspecialisten van klantenvertellen onderzoeken deze beoordelingen.

    

   Verwijderen van reviews

   Wij verwijderen geen reviews ongeacht of deze positief of negatief zijn. Hiermee willen wij een duidelijk beeld van onze organisatie geven en laten zien hoe wij opmerkingen en feedback afhandelen. Uitzondering hierop zijn nepreviews die door Klantenvertellen zijn gecontroleerd. Die zijn per definitie onrechtmatig en worden door Klantenvertellen verwijderd.

    

   Promotie en/of betaling voor het plaatsen van reviews

   We plaatsen op onze website geen reviews die geschreven zijn in ruil voor een vergoeding of betaling in de vorm van producten of cadeaus. Periodiek kan het voorkomen dat wij klanten belonen voor de moeite die zij om een review achter te laten. Dit doen wij enkel in de vorm van een eenmalige korting voor een volgende aankoop.