Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   ENRA fietsverzekering

   PIEST.nl in Enschede werkt als tientallen jaren met de gerenomeerde fietsverzekeraar ENRA!Verzekering voor uw (elektrische) fiets

   PIEST.nl in Enschede werkt als tientallen jaren met de gerenomeerde fietsverz Toon meer

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   PIEST.nl in Enschede werkt als tientallen jaren met de gerenomeerde fietsverzekeraar ENRA!Verzekering voor uw (elektrische) fiets

   PIEST.nl in Enschede werkt als tientallen jaren met de gerenomeerde fietsverzekeraar ENRA!

   Om teleurstelling door diefstal of schade te voorkomen, kunt u een nieuwe fiets het beste direct verzekeren bij de aankoop. Gelukkig kan dat met de ENRA fietsverzekeringen. Met deze fietsverzekeringen bent u één, drie of vijf jaar lang verzekerd van blijvend fietsplezier. U kunt met onze fietsverzekeringen zowel nieuwe als gebruikte fietsen verzekeren. U kunt de ENRA fietsverzekering bij ons in de winkel afsluiten.

   U kunt de ENRA fietsverzekering bij Piest in de winkel afsluiten

    

   Kies de fietsverzekering die bij u past
   Of u nu een elektrische fiets, een transportfiets of een trekkingfiets wilt verzekeren; er zit altijd een passende verzekering bij voor uw fiets. In de winkel kunnen wij u de premie voor de verzekering berekenen en de verzekering afsluiten. Komt u onverwachts met pech onderweg te staan op vakantie? Of is uw fiets gestolen? Dat is geen probleem met de Europese pechhulp. Valt dit in uw verzekeringspakket dan haalt de pechhulpservice u (en uw fiets) op en brengt u terug naar het beginpunt van uw fietsrit.

    

   Fietsverzekering ENRA Basis Diefstal
   Wilt u uw fiets goedkoop tegen diefstal verzekeren? Dan is de Basis fietsverzekering een goede keuze. Dit is een diefstalverzekering zonder extra’s. Omdat uw fiets na verloop van tijd minder waard wordt, vindt er vanaf het eerste jaar afschrijving plaats. Wordt uw fiets gestolen? Dan heeft u recht op de aanschafwaarde min de afschrijving. Bij deze verzekeringsvorm is een ART-goedgekeurd slot met twee sterren vereist. Scroll naar onderen voor meer informatie en het verzekeringsoverzicht.

    

   Fietsverzekering ENRA Optimaal Diefstal
   Bij deze diefstalverzekering is er geen afschrijving op uw fiets. Let er wel op dat een ART-goedgekeurd slot met minimaal 2 sterren vereist is. U kunt bij deze fietsverzekering ook optioneel de Europese Pechhulp afsluiten. Deze zit niet in het standaard pakket. Scroll naar onderen voor het volledige verzekeringsoverzicht.

    

   Fietsverzekering ENRA Optimaal Casco
   Met onze meest uitgebreide verzekering kunt u altijd en overal onbezorgd fietsen. Met de Optimaal Casco fietsverzekering bent u verzekerd tegen diefstal én schade. Er vindt geen afschrijving plaats op nieuwe fietsen gedurende de verzekerde periode. Ook verhaalsrechtsbijstand, ongevallen opzittendenverzekering én pechhulpservice Europa zijn standaard inbegrepen. Ook bij deze verzekering is een ART-goedgekeurd slot met minimaal 2 sterren verplicht. Scroll naar onderen voor het verzekeringsoverzicht.


   DEKKINGSOVERZICHT
   Dekkingsoverzicht fietsverzekering Enra bij Piest

    

   U kunt meer informatie over o.a. de premies vinden op www.enra.nl.
   Zijn er nog vragen neem dan gerust contact met onze fietsspecialisten op.

    

   Diefstal- of cascoschade? Wat nu?
   Is uw fiets gestolen? Geen nood! U kunt gewoon aangifte doen en met het procesverbaal naar onze winkel komen. Wij helpen u verder en in no-time heeft u weer een nieuwe fiets. Bij diefstal moeten altijd twee sleutels worden overlegd.

    

   Cascoschade?
   Ook geen probleem als u gekozen heeft voor een cascodekking. Wij repareren uw fiets snel en vakkundig en regelen e.e.a. met de ENRA-verzekeringsadviseur.

   5 Jaar garantie op je nieuwe elektrische fiets!

   Voor nieuwe E-bikes is het mogelijk om een Verlengde garantie dekking af te sluiten. Deze dekking kan aanvullend bij Optimaal Diefstal en Optimaal Casco gekozen worden. De Verlengde garantie kan ook als losse verzekering afgesloten worden.

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »