Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Senseo apparaten

   Het Senseo apparaat is handig en snel en heeft een uniek koffiezetsysteem. Dankzij het unieke koffiezetsysteem heb je het perfecte kopje koffie met een verrukkelijke schuimlaag. Dit is het bewijs van de overheerlijke smaak en hoge kwaliteit van het Senseo apparaat. De apparaten zijn iconische en meerdere varianten zijn in een nieuw jasje gestoke Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   6 Producten
   Philips Senseo Original Plus CSA210/50 (Grijs) - Koffiemachine
   Direct beschikbaar
   69,99
   Philips Senseo Select CSA230/90 (Rood) - Koffiemachine
   Informeer naar de beschikbaarheid
   85,99
   Philips Senseo Original Plus CSA210/10 (Wit) - Koffiemachine
   Direct beschikbaar
   79,99
   Philips Senseo Select CSA230/50 (Donkergrijs) - Koffiemachine
   Direct beschikbaar
   89,99
   Philips MoSenseo Switch - Koffiemachine

   Philips MoSenseo Switch - Koffiemachine

   • 2-in-1 systeem
   • Gemalen koffie/ Pads
   • 1 liter inhoud
   • 1 bar pompdruk
   • 1 of 2 kopjes tegelijk
   Informeer naar de beschikbaarheid
   119,-
   Philips Senseo Original Plus CSA210/60 (Zwart) - Koffiemachine
   Direct beschikbaar
   79,95
   • Al 90 jaar vertrouwde levering in Twente Al 90 jaar vertrouwde levering in Twente
   • Vakkundig advies Vakkundig advies
   • Premium Service & Directe levering Premium Service & Directe levering

   Het Senseo apparaat is handig en snel en heeft een uniek koffiezetsysteem. Dankzij het unieke koffiezetsysteem heb je het perfecte kopje koffie met een verrukkelijke schuimlaag. Dit is het bewijs van de overheerlijke smaak en hoge kwaliteit van het Senseo apparaat. De apparaten zijn iconische en meerdere varianten zijn in een nieuw jasje gestoken. Het originele Senseo apparaat is bij veel mensen bekend. Laat jezelf verrassen door het brede assortiment aan Senseo apparaten hieronder!

   Wat is het voordeel van een Senseo koffiezetapparaat?

   Met de nieuwste Koffie Boost Technologie beleef jij de lekkerste smaak van koffie van het Senseo koffiezetapparaat. Deze technologie verdeelt het water over 45 gaatjes over de koffiepad en geeft de koffie een rijke smaak. De Crema Plus-technologie zorgt voor een heerlijk fluweelzacht en fijn crème laagje over de koffie. Ook heb je een intensiteit selectie bij een Senseo apparaat en geniet jij van een sterkere koffie met één druk op de knop. Binnen één minuut heb jij een heerlijke bak koffie van de juiste temperatuur. Met de Onmiddellijk starten-functie zet je koffiezetapparaat de koffie direct als het apparaat is opgewarmd en schakelt daarna automatisch uit. Bovendien zijn verschillende varianten van Senseo duurzaam. Ze zijn voor 28% gemaakt gerecycled plastic en hebben 45% lager energieverbruik. Op zoek naar een apparaat waarmee je meerdere kopjes kan zetten? Ook dat hebben wij! Met sommige Senseo varianten kun je zelfs twee kopjes overheerlijke Senseo koffiezetten.

   Groot assortiment aan koffiesmaken voor je Senseo apparaat

   Als je een Senseo apparaat koopt, kun je genieten van een groot aanbod aan koffiesmaken. Elke smaak is weer heel anders en heeft een eigen nuance. Jij kiest wat je voorkeur heeft! Denk bijvoorbeeld aan classic, strong, caramel, cappuccino choco, latte macchiato en nog veel meer. Ben je niet echt fan van koffie? Dan is dat met een Senseo apparaat ook geen probleem! Met het Senseo apparaat kun je ook met één druk op de knop een lekker bakje warme Milka chocomelk zetten. Heerlijk als het koud weer is buiten!

   Een Senseo apparaat kopen bij PIEST.nl

   Het kopen van een goed Senseo apparaat die voldoet aan al jouw wensen, is niet iets wat je iedere dag doet. Je wilt dat het Senseo koffiezetapparaat er mooi uitziet, snel en overheerlijke koffiezet. Binnen het Senseo assortiment zijn er apparaten te vinden in verschillende prijsklassen. Zo kun je het zo duur maken als je zelf wilt, maar ook zo goedkoop maken als je zelf wilt. In een duurder segment van het Senseo apparaat vind je wat luxere modellen dan de originele variant. Eén ding wat zeker is; een Senseo koffiezetapparaat misstaat in geen enkele keuken! Bekijk ook eens een leuke Senseo apparaat aanbieding om voor een vriendelijke prijs een goed Senseo apparaat te kopen bij Piest.nl.