Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Miele

   Voor Miele producten ga je naar Piest!
   MIELE APPARATEN ZIJN VERKRIJGBAAR IN ONZE WINKEL

   Veel Miele-producten zijn beschikbaar bij Piest. Bezoek o Toon meer

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Voor Miele producten ga je naar Piest!
   MIELE APPARATEN ZIJN VERKRIJGBAAR IN ONZE WINKEL

   Veel Miele-producten zijn beschikbaar bij Piest. Bezoek ons en ontdek de betrouwbaarheid en innovatie van Miele-apparaten. Onze vriendelijke medewerkers staan paraat om je te helpen bij je keuze. Kom snel langs en ervaar Miele bij Piest!

   Al 125 jaar kwaliteit voor jouw thuis.

   Kwaliteit, gebruiksgemak en comfort. Dat maakt Miele al 125 jaar waar. Er wordt bij Miele niets aan het toeval overgelaten om kwaliteit en duurzaamheid continu te garanderen. Miele maakt kwaliteit. En dat merk je elke dag. 
   Vaatwassers


   Koelers & vriezers


   Inbouw apparaten


   Wasmachines


   Drogers


   Stofzuigers
   De voordelen van Miele

   Het motto van Miele is niet voor niets Immer Besser. Miele doet namelijk geen enkele concessie op kwaliteit en gebruiksgemak. Miele combineert innovatieve technieken met hoogwaardige materialen. Hierdoor weet je zeker dat je het beste in huis haalt. Er is geen betere.

    


   De techniek van Miele

   Waar je de apparatuur van Miele ook voor gebruikt, je bent verzekerd van een perfect resultaat. Het geheim? Slimme technieken en innovatieve functies die voor een échte verbetering zorgen.

    


   Het gebruiksgemak van Miele

   Het zijn de kleine dingen die producten groots maken. Miele weet dat als geen ander en loopt voorop als het gaat om gebruiksgemak en comfort. Zo schenkt Miele veel aandacht aan de bediening van de apparatuur. Om de gebruikservaring compleet te maken beschikt elk product over slimme technieken.

    


   De kwaliteit van Miele

   Miele produceert al meer dan 100 jaar apparatuur van de hoogste kwaliteit. Er wordt niets aan het toeval overgelaten om kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Door het gebruik van duurzame materialen, innovatieve technieken en perfectie tot in de details zorgt Miele voor betrouwbare producten waar je op kunt bouwen. Er is geen betere.

   Het design van Miele

   Design is belangrijk voor Miele. De strakke lijnen, hoogwaardige materialen en overzichtelijke bedieningspanelen zorgt dat elk Miele apparaat tijdloos oogt. Of het nu gaat om stofzuigers, wasautomaten, droogautomaten, afwasautomaten of inbouwapparaten voor in de keuken, over elk detail is nagedacht. Het design van Miele is altijd vooruitstrevend.

    

   De geschiedenis van Miele

   Twee families bepalen sinds de oprichting van Miele het beeld van de onderneming: de families Miele en Zinkann. Met elf medewerkers, vier draaibanken en een boormachine richtten de technicus Carl Miele en de zakenman Reinhard Zinkann in 1899 in Herzebrock een bedrijf op voor de fabricage van melkcentrifuges. Hun motto wordt de bedrijfsfilosofie: 'immer besser'.