Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Digitale thermometers

   Ziekjes en denk je dat je last van verhoging hebt? Met een digitale thermometer meet je het op! In het assortiment van Piest is de digitale thermometer in drie verschillende varianten beschikbaar, namelijk met: voorhoofdmeting, oormeting of een combinatieToon meer

   Merken

   Prijs

   -
   5 Producten
   Braun ThermoScan 3 IRT3030 - Lichaamsthermometer

   Braun ThermoScan 3 IRT3030 - Lichaamsthermometer

   • Oorthermometer
   • Meet al in 1 seconde
   • Audiosignaal bij koorts
   • Instelbare leeftijd voor accurate meting
   Direct beschikbaar
   34,99
   Beurer FT70 - Lichaamsthermometer

   Beurer FT70 - Lichaamsthermometer

   • Voorhoofdmeting | Oormeting
   • 10 Geheugenplaatsen
   • Koortsalarm: Ja
   Direct beschikbaar
   56,95
   Grundig ED-18993 - Lichaamsthermometer
   Direct beschikbaar
   34,99
   Maizu F1 - Lichaamsthermometer
   Direct beschikbaar
   69,99
   Braun LF40 Navulset Lensfilters oorthermometer - Lichaamsthermometer
   Direct beschikbaar
   12,49

   Ziekjes en denk je dat je last van verhoging hebt? Met een digitale thermometer meet je het op! In het assortiment van Piest is de digitale thermometer in drie verschillende varianten beschikbaar, namelijk met: voorhoofdmeting, oormeting of een combinatie ervan. Zo is er een digitale thermometer voor iedere voorkeur! Plaats je bestelling nu en meet je temperatuur door de dag heen op!

   Hoe werkt een digitale thermometer?

   Veel mensen weten over het bestaan ervan, maar hoe werkt een digitale thermometer eigenlijk? Een digitale thermometer kan je lichaamstemperatuur namelijk vaak binnen seconden bepalen en nog accuraat ook. Dit komt doordat de thermometer werkt met infraroodsensoren. Deze kunnen warmte opmeten wanneer ze ergens tegenaan worden geplaatst, in dit geval tegen je voorhoofd of in je oor. De signalen die de sensoren opvangen worden door gecommuniceerd aan de meter, waarna er een temperatuur verschijnt op het scherm. Jij weet nu of je verhoging hebt en hoe erg het is.

   Als je ziek bent is het goed om minstens twee keer per dag gebruik te maken van een digitale thermometer, om te zien of het beter met je gaat of niet. Is je temperatuur echt nog te hoog, dan raden we aan lekker uit te rusten.

   De voorhoofdthermometer

   De meeste mensen geven de voorkeur aan de voorhoofdthermometer. Dit is niet heel gek: het is namelijk de meest gebruiksvriendelijke digitale thermometer die er is. In veel gevallen voelt deze voorhoofd thermometer een beetje als een handscanner. Deze plaats je tegen je voorhoofd aan, waarna je hem activeert en hij je lichaamstemperatuur kan meten. Het fijne aan deze lichaamsthermometer is dat je er niets extra’s voor hoeft te doen en je hem daardoor altijd kan gebruiken. Deze manier van meten werkt ook erg goed, omdat je voorhoofd een geschikte plek is om je lichaamstemperatuur te meten.

   Een alternatief is de oorthermometer. Deze plaats je in één van je oren, waarna hetzelfde proces in gang wordt gezet. Weinig mensen geven dit de voorkeur, omdat ze er niet van houden om iets in hun oor te krijgen en omdat de oren goed schoon moeten zijn voordat je accuraat kunt meten. Toch is de oorthermometer wel in ons assortiment te vinden, maar enkel in de vorm van een twee-in-een. Weet je niet goed welke manier van meten jou het fijnst lijkt, bestel dan deze.

   De beste digitale thermometer

   Doordat er een groot verschil is de voorkeur van manier van meting is de beste digitale thermometer een subjectieve term. Toch zijn er wel een paar eigenschap die een digitale thermometer kan hebben om hem gebruiksvriendelijker te maken. Hierbij hebben we het over:

   • Koortsalarm: de thermometer piept wanneer je koorts hebt
   • Geheugenplaatsen: de thermometer onthoudt eerdere metingen, waardoor je kunt zien of je verhoging erg wordt of juist de goede kant op gaat

   Digitale thermometer kopen bij Piest!

   Eigenlijk is het voor iedereen essentieel om een digitale thermometer te hebben. Is dit bij jou nog niet het geval, dan is je digitale thermometer kopen bij Piest een goed plan! Hierdoor weet jij of je last hebt van koorts of niet wanneer je de volgende keer met verhoging wakker wordt. Plaats je bestelling gelijk en take care!