Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Tandenborstel opzetstuk

   Het bijhouden van je mondhygiëne is enorm belangrijk. Dit doe je onder andere door twee keer per dag je tanden te poetsen. Om dit te laten slagen heb je het juiste tandenborstel opzetstuk nodig. Eens in de zo veel tijd vervang je je tandenborstel opzetstuk, zodat jij de kwaliteit van je poetsbeurten waarborgt. Hier, bij Piest, zorgen we voor he Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   4 Producten
   Philips Sonicare C3 Premium Plaque Defence HX9044/33 - Opzetborstel
   Informeer naar de beschikbaarheid
   39,99
   Philips Sonicare C3 Premium Plaque Defense HX9044/17 - Opzetborstel

   Philips Sonicare C3 Premium Plaque Defense HX9044/17 - Opzetborstel

   • 4 borstels
   • Geschikt voor Philips Sonicare-tandenborstel
   • Eenvoudig kliksysteem
   Direct beschikbaar
   49,99
   Oral-B CrossAction - Opzetborstel
   Informeer naar de beschikbaarheid
   9,99

   Het bijhouden van je mondhygiëne is enorm belangrijk. Dit doe je onder andere door twee keer per dag je tanden te poetsen. Om dit te laten slagen heb je het juiste tandenborstel opzetstuk nodig. Eens in de zo veel tijd vervang je je tandenborstel opzetstuk, zodat jij de kwaliteit van je poetsbeurten waarborgt. Hier, bij Piest, zorgen we voor het juiste tandenborstel opzetstuk voor jouw tandenborstel. Plaats je bestelling gelijk en geniet van een stralende witte lach!

   De verschillende merken

   Het is fijn om garantie te hebben dat je tandenborstel opzetstuk perfect aansluit op je tandenborstel. Om dit te kunnen garanderen, vind je in ons assortiment opzetstukken van verschillende populaire merken. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze Oral B opzetstukjes, die passen op elke Oral B tandenborstel. Wanneer jij een tandenborstel van Oral B hebt, is het dus zeker aan te raden om deze aan te schaffen.

   Een ander merk waar we graag mee werken is Philips, in dit geval specifiek het Philips Sonicare opzetstuk. Dit is voor elke Philips tandenborstel het opzetstuk. Philips is een merk dat te allen tijde de focus legt op kwaliteit, dus als jij zeker wil weten dat je je mond goed verzorgt, is kiezen voor Philips een goede keuze. In ons assortiment is dit tandenborstel opzetstuk enkel in viervoud beschikbaar: over het algemeen genoeg om een jaar mee door te komen.

   Reden om opzetstuk tandenborstel te vervangen

   Vraag het een mondhygiënist en ze zullen allen zeggen dat het belangrijk is om het opzetstuk van je tandenborstel regelmatig te vervangen. Dit heeft alles te maken met de kwaliteit van je poetsbeurt: gebruik jij een tandenborstel met een oud opzetstuk, dan is de kans aanwezig dat je je tanden eerder beschadigt dan dat je ze verzorgt. Je tanden moeten namelijk zacht aangeraakt worden, niet met forse kracht en een botte borstel.

   Tandartsen raden het aan om eens in de 90 dagen je tandenborstel opzetstuk te vervangen. Dit houdt in dat je ongeveer drie maanden met één opzetstuk doet en dat je vier keer per jaar dient te vervangen. Wanneer je bij ons een opzetborstel voor je elektrische tandenborstel aanschaft, raden we dus ook aan om er gelijk meerdere te kopen, zodat je altijd kunt vervangen en minstens genoeg opzetborstels hebt om het komende jaar door te komen. Dit doe je niet alleen voor persoonlijke eenvoud, maar ook voor de kwaliteit van je mondverzorging.

   Tandenborstel opzetstuk kopen bij Piest!

   Piestis jouw partner op het gebied van mondverzorging! Bij ons je tandenborstel opzetstuk kopen, betekent kiezen voor een stralend gebit. Is het tandenborstel opzetstuk direct leverbaar, dan zorgen we ervoor dat het product binnen maximaal twee dagen bij jou thuis is bezorgd. Zo kan jij hier zo snel mogelijk gebruik van maken. Plaats je bestelling en ervaar het zelf!