Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Pistonmachines

   PIEST.nl is eigenlijk de mega store en webwinkel voor al je elektronica! Je kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het wel in ons grote assortiment. Door onze grote magazijnen kunnen wij bijna vrijwel altijd direct bij u leveren. In ons keukenassortiment vind je diverse koffiezetapparaten, waaronder Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   1 Product
   De'Longhi Dedica Style EC 685.R - Pistonmachine
   Informeer naar de beschikbaarheid
   199,-

   PIEST.nl is eigenlijk de mega store en webwinkel voor al je elektronica! Je kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het wel in ons grote assortiment. Door onze grote magazijnen kunnen wij bijna vrijwel altijd direct bij u leveren. In ons keukenassortiment vind je diverse koffiezetapparaten, waaronder de pistonmachine. Met een pistonmachine maak je de lekkerste koffie thuis als een échte barista. Ontdek hoe gemakkelijk je de beste authentieke espresso, americano of homemade cappuccino kan maken met de pistonmachines van De’Longhi. Hieronder vind je het assortiment pistonmachines.

   Wat is een pistonmachine?

   Een pistonmachine is een ander soort apparaat dan koffiezetapparaat met filter of een Senseo koffiezetapparaat. Dat zijn namelijk volautomatische koffiemachines. De pistonmachine vraagt iets meer handelingen van een persoon om koffie te kunnen zetten. Als je houdt van goede koffie, en je niet te beroerd bent om daar wat extra moeite voor te doen, dan zit je met de pistonmachine perféct! Deze koffiemachine is ideaal voor de hobbymatige barista’s onder ons die graag iedere verblijden met de lekkerste koffierecepten.

   Beste pistonmachine

   Als je op zoek bent naar de beste pistonmachine, dan ben je bij PIEST.nl aan het juiste adres! Wij verkopen alleen de beste pistonmachine die van hoogwaardige kwaliteit zijn. Ze kunt er al je barista skills mee testen en de lekkerste bonen koffie mee te maken. Bovendien hebben de pistonmachine een lange levensduur waardoor het zeker je geld waard zou zijn.

   Overheerlijke koffie in eigen huis, als een échte barista!

   Met het verstelbare cappuccinosysteem en de dubbele lekbak kan de home-barista nu overheerlijke cappuccino's, latte macchiato’s, warme melk, espresso’s en lungo’s maken. De meeste pistonmachines worden elektronisch op temperatuur gebracht en zijn binnen mom van tijd opgewarmd. Houd je niet van de kleine Italiaanse koffies? Dan kun je bijvoorbeeld de lengte van de koffie aanpassen als je een grotere mok hebt. In de koffiemachine zit een pomp van 15 bar om de koffie voor jou te bereiden. Door het automatische aanzuigsysteem is de machine altijd klaar voor gebruik.

   Hoe werkt het onderhoud van een pistonmachine?

   Dat het maken van koffie wat extra tijd kost met een pistonmachine is punt één. Maar punt twee is eigenlijk dat je er daarnaast niet nóg meer werk van wil hebben. Is een pistonmachine eigenlijk makkelijk in onderhoud? Ja! De pistonmachines zijn voorzien van een ontkalkingsalarm. De pistonmachine geeft zelf aan wanneer ontkalking nodig is waardoor jij het niet onnodig vaak hoeft te doen.

   Bestel de beste pistonmachine makkelijk bij PIEST.nl

   PIEST.nl is al 22 jaar lang specialist in elektronica en fietsen. Een mega store boordevol gadgets voor in huis, witgoed, TV’s en fietsen. Wij bieden een breed assortiment en een grote voorraad opslag waardoor directe levering vrijwel altijd mogelijk is.