Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Muurbeugels

   Wanneer u luidsprekers heeft voor in uw televisie gedeelte, dan heeft u waarschijnlijk overwogen om de speakers om u heen op te hangen. Dit doet u met een muurbeugel voor audio. Hier kunt u uit een uitgebreide collectie muurbeugels voor audio kiezen. Ook vindt u hier een aantal tips om het optimale uit uw speakers en muurbeugel voor Toon meer

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Wanneer u luidsprekers heeft voor in uw televisie gedeelte, dan heeft u waarschijnlijk overwogen om de speakers om u heen op te hangen. Dit doet u met een muurbeugel voor audio. Hier kunt u uit een uitgebreide collectie muurbeugels voor audio kiezen. Ook vindt u hier een aantal tips om het optimale uit uw speakers en muurbeugel voor audio accessoires te halen.

   Wat is een muurbeugel audio?

   Een muurbeugel audio is een beugel waarmee u speakers aan uw muur kunt hangen. Omdat u hier geen tafel of kast voor nodig heeft om de speaker op de juiste hoogte te kunnen plaatsen, bespaart u ruimte in de woonkamer. Bovendien zijn luidsprekers die aan een muurbeugel voor audio zijn bevestigd een stijlvolle toevoeging aan uw woonkamer. Wanneer u uw luidspreker in de kamer om uw zitpositie heen bevestigd, kunt u optimaal van uw televisie genieten. Maar ook wanneer u ervan houdt om muziek te luisteren, ervaart u uw muziek een stuk prettiger als u gebruik maakt van muurbeugels voor audio.

   Het beste uit uw audio halen

   Wanneer u het meeste uit een luidspreker wilt halen, is het belangrijk dat de luidspreker de geluidstrillingen zo nauwkeurig mogelijk kan afgeven. Dit houdt in dat de speaker zo vast mogelijk bevestigd moet worden. Zo kan de luidspreker geen trillingen verliezen doordat hij zelf gaat bewegen. Ook wanneer een luidspreker scheef of wankel staat, verliest deze trillingen en krijgt u niet het optimale geluid van de luidspreker. Wanneer u een luidspreker aan een muurbeugel voor audio wilt bevestigen, kiest u het beste voor een ophangsysteem dat zo stevig en solide mogelijk is. Voor de beste plaatsing van uw muurbeugels voor audio en de luidsprekers zelf, kunt u het beste kijken in de handleiding van de luidsprekers. Dit verschilt namelijk per merk. Let ook bij de plaatsing van uw muurbeugel voor audio op dat er verder niets tussen u en uw luidsprekers komt te staan.

   Beugel voor een soundbar

   Wanneer u ervoor kiest om geen tv-kast te gebruiken, kunt u uw soundbar ophangen op een soundbar beugel. Deze muurbeugel voor audio is speciaal gemaakt voor de soundbar waarmee u zo min mogelijk geluidskwaliteit verliest. U kunt deze muurbeugel voor audio boven of onder uw televisie bevestigen. Voor de meest realistische geluidsweergave hangt u de muurbeugel audio op luisterhoogte. Hierdoor lijkt het alsof u zich in de film of serie bevindt.

   Bestellen of ophalen

   Wanneer u een voorradig artikel voor 15:00 bestelt, sturen wij hem dezelfde dag nog op! U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen in de winkel. Een bestelling vanaf € 50,— wordt gratis verzonden, anders kost de levering slechts € 2,95. U kunt gemakkelijk met iDEAL of creditcard betalen. Mocht het voorkomen dat u niet tevreden bent met uw artikel, dan kunt u deze binnen een termijn van 14 dagen terugsturen. Op de retouren & garantie pagina vindt u het formulier voor de retourzending. Heeft u nog vragen over een artikel? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.