Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Alecto SA-300 Rookmelder (1 Pack) - Rookmelder

   24,99 Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is wel telefonisch te bestellen bij onze winkel. Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

   Beschikbaar in de winkel

   Sluiten
   • Rookmelder
   • Niet koppelbaar
   • Batteryduur: 10 jaar
   • Ingebouwde batterij
   • 1 Pack
   Toon meer
   • Directe levering
   • Gratis verzending vanaf € 50,-
   • Volledige thuisinstallatie mogelijk in Twente
   • Ruim 2000 m2 winkelplezier

   Productomschrijving

   De Alecto SA-300 rookmelder is ultradun met bovendien een stijlvol en onopvallend design. Niet voor is deze rookmelder bekroond met een Red Dot design award en IF award. Met een dikte van 2,3 cm gaat deze compacte rookmelder moeiteloos op in ieder interieur.

   Mocht er rook of brand in huis zijn, dan laat de melder heel snel een alarm afgaan. Een luid alarm dat je zeker hoort, zelfs in je slaap.

   Levensduur 10 jaar Deze ultradunne design rookmelder heeft een lithium batterij die maar liefst 10 jaar meegaat. Energiezuinig en betrouwbaar. Ook de hoge kwaliteit optische sensor heeft een levensduur van 10 jaar, waardoor je de komende 10 jaren verzekerd bent dat je direct gealarmeerd wordt als er rook of brand in huis is. Dit product wordt geleverd met 10 jaar garantie. Mocht de batterij bijna leeg zijn, dan krijg je een waarschuwing.

   Grote hush, test- en reset toets De Alecto SA-300 is voorzien van een grote, toch onopvallende hush, test en reset toets. Het hele oppervlakte is namelijk een grote toets, die je met gemak met de achterkant van een bezem indrukt. Je hoeft niet meer op een trapje te gaan staan om de melder te testen, de melder of het alarm uit te schakelen.

   De hush toets gebruik je wanneer je het alarm dat afgaat tijdelijk wilt stoppen. Voor rookmelders is het voorschrift deze regelmatig te testen. Druk één keer per maand op de testknop en altijd na een periode van afwezigheid.

   Extra functionaliteiten De ingebouwde lichtsensor zorgt ervoor dat het LED-controlelampje automatisch dimt wanneer het donker is. Ideaal dus voor op slaapkamers, waar je in de nacht geen last hinder hebt van oplichtende lampjes.

   Eenvoudige installatie Deze compacte rookmelder van Alecto is geschikt voor wand- en plafondmontage en eenvoudig te monteren op de gewenste locatie. Hij wordt geleverd met een bodemplaat, schroeven en pluggen om het allemaal nog makkelijker te maken. Zodra de rookmelder op de montageplaat wordt geklikt is de melder geactiveerd.

   De beste plekken om rookmelders te plaatsen zijn in de hal of op de overloop. Vaak zijn dit namelijk de vluchtroutes in huis als er brand uitbreekt. Wil je maximale beveiliging, hang dan een rookmelder op in iedere ruimte waar brand kan ontstaan.

   Belangrijke kenmerken Snelle waarschuwing bij rook en brand Ultradunne rookmelder Stijlvol, compact en onopvallend design Levensduur 10 jaar zonder batterijen vervangen Dit product wordt geleverd met 10 jaar garantie Ingebouwde milieuvriendelijke lithium batterij en optische sensor Hush, test- en resettoets Technische kenmerken

   Hoge kwaliteit: voldoet aan EN14604:2005/AC:2008 Batterij bijna leeg waarschuwing Extra luid alarm >85 dB Afmetingen (h x ø) 23,5 x 115 mm

   Wat zit er in de doos? 2x Rookmelder met ingebouwde 10 jaar lithium batterij Montageplaat Montagemateriaal (2x schroef met plug) Handleiding NL / EN / DE / FR / ES Universele handleiding Rookmelderverplichting vanaf 1 juli 2022

   Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht in Nederland om een rookmelder te hebben op elke woonverdieping in je huis en in besloten ruimtes waar een vluchtroute doorheen. Hiervoor wordt het Bouwbesluit aangepast en wordt het dus wettelijk verplicht om hieraan te voldoen. Ook als je in een huurhuis woont. Op iedere bouwlaag moet een goedgekeurde brandmelder komen te hangen. Een zolder die niet als verblijfsruimte dient, hoeft geen rookmelder te hebben hangen. Als jouw besloten gang op de begane grond een vluchtroute is voor een verdieping erboven, dan moet je daar ook een werkende rookmelder ophangen.

   Toon meer

   Specificaties

   EAN
   8712412595907
   Fabrieksgarantie
   2 jaar
   Merk
   Alecto
   Model
   Sa-300

   Toon meer

   Alecto SA-300 Rookmelder (1 Pack) - Rookmelder
   24,99
   Alecto SA-300 Rookmelder (1 Pack) - Rookmelder
   Informeer naar de beschikbaarheid
   Toevoegen aan winkelwagen

   Laatst bekeken