Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Woensdag 19 Augustus 2022

      Stuntverkoop airco's & ventilatoren!

      STUNTVERKOOP | Airco's mono en split modellen 

      Ben jij op zoek naar airco? Wij zijn gestart met onze grote STUNTVERKOOP Airconditioning!

      Voor thuis of op het werk vind je bij PIEST.nl een XXL assortiment verkoelende airco's. De airco is ideaal voor klimaatregeling in binnenruimtes van huis of kantoor. Wonen en werken in een aangenaam koel binnenklimaat is nu voor iedereen binnen handbereik door de scherpste prijzen bij PIEST.nl!

      Aanbod airconditioning

      Je vindt verschillende soorten airco’s. Hieronder sommen we de verschillende airco’s op. Welke heb jij precies nodig? Er zijn airco’s die u aan je huis vast kunt maken. Dat zijn onder andere de monoblock en split-airco’s. Een kleine airco wordt vaak gebruikt voor het afkoelen van kleinere ruimtes. Deze airco is mobiel dankzij de wieltjes eronder en het lichtgewicht. Het afvoeren van warmte zal gebeuren via een afvoerbuis, die je uit het raam kunt hangen. Daarnaast vind je ook een enorme keuze ventilatoren.

      Installatie en garantie airco Enschede

      PIEST.nl biedt volledige thuisinstallatie in Twente. Hiermee bedoelen we dat onze specialisten ook de airconditioning in Enschede of elders komen installeren. Wij verzekeren je van hoogwaardige kwaliteit airco’s en scherpe prijzen. Standaard heb je recht op een garantie van minimaal 2 jaar.

      Airco specialist Enschede

      Wanneer je op zoek bent naar een airco specialist in Enschede ben je bij PIEST.nl aan het juiste adres. Met ons grote assortiment airco's in Enschede, garanderen we voldoende keuze in alle prijsklassen. Ruim 2000 m2 winkelplezier. Altijd actueel en vernieuwend. Door een bezoekje te brengen aan PIEST.nl uit Enschede, kies je voor Prijs, Kwaliteit én Service. Wij staan voor al ruim 90 jaar ervaring en vakmanschap!

      Ook is het mogelijk om de gewenste airconditioning uit Enschede online te bestellen. Bij ons profiteer je online van verschillende voordelen. Zo bieden wij premium service en directe levering van airco's in Enschede en omgeving. Hierdoor weet jij zeker dat jij jouw airco snel in Enschede, Hengelo of ergens anders hebt staan. Bestellingen vanaf €50,- worden gratis bezorgd. Ideaal!

      Recente artikelen

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »