Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Pizzarettes

   Wie houdt er nou niet van pizza? Met z’n allen een pizza bestellen is natuurlijk erg gezellig, maar heb je wel eens pizzaatjes gemaakt op een soort gourmetstel voor pizza’s? Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   1 Product
   Emerio PO-115985 - Pizzarette

   Emerio PO-115985 - Pizzarette

   • 900 Watt
   • Voor 4 personen
   • Vaatwasserbestendig onderdelen
   • Anti-aanbaklaag
   Direct beschikbaar
   69,-

   Een pizzarette is een minioven die je op tafel zet waarbij je net als met gourmetten allemaal je eigen pizzaatje maakt. Super gezellig en je kunt het op elke dag van de week doen. Wil je ook zo’n leuke pizzarette in huis halen? Dan ben je hier op het juiste adres! Bestel vandaag nog je nieuwe pizzarette en laat hem gemakkelijk bij je thuis bezorgen.

   Het gemak van een pizzarette

   Een pizzarette is zeer gemakkelijk te gebruiken, je zet hem op tafel en doet de stekker in het stopcontact. Het duurt ongeveer een half uur voordat hij op temperatuur is. Zet hem dus eerst aan en ga daarna de tafel dekken. In de tijd dat de pizzarette opwarmt, snijd je alle ingrediënten en zorg je dat iedereen genoeg te drinken heeft. Het is erg leuk om samen met kinderen en kleinkinderen te pizzaretten. Kinderen gaan enthousiast aan de slag om de lekkerste pizzaatjes te bakken, maar wij weten dat volwassen het stiekem wel net zo leuk vinden!

   Pizzarette onderdelen

   Een pizzarette bestaat uit verschillende onderdelen. Allereerst heb je natuurlijk de oven, dit is het hoofdonderdeel van de pizzarette. Deze bestaat uit een bakplaat en een soort deksel omdat warmte vast te houden. In deze deksel en onder de bakplaat zitten de verwarmingselementen. Daarnaast krijg je bij je pizzarette ook een aantal pizzarette spatels. Deze gebruik je om je pizzaatjes in de oven te schuiven, net zoals de echte pizzabakkers dit doen.

   Pizzarette recepten

   Er zijn oneindig veel verschillende pizza mogelijkheden. Ga je voor een traditionele peperoni pizza of wil je er misschien wat exotisch van maken? Op het internet kun je oneindig veel recepten vinden en elke keer iets nieuws proberen. Leg allereerst een laagje tomaten pizza saus op de bodem en bedek deze met pizza kaas. Daarna kun je je favoriete ingrediënten toevoegen. Het leuke van pizzarette is ook dat je meerdere pizzaatjes kunt maken met verschillende ingrediënten, hierdoor kun je tot de laatste hap genieten.

   Bij de meeste Nederlandse supermarkten kun je een kant-en-klare pizzabodem kopen voor de minipizza’s die je in de pizzarette bakt. Wil je de allerlekkerste zelfgemaakte minipizza ervaren? Dan maak je natuurlijk je eigen verse deeg.

   Pizzarette voor 4 personen

   Pizzarette avond is gezellig om met het gezin te houden. Je kunt uren aan tafel zitten praten terwijl je heerlijke pizzaatjes bakt. Een pizzarette voor 4 personen heeft vier openingen en wordt geleverd met vier pizzaspatels. Hiermee kun je vier pizza’s tegelijk bakken. Ben je met meer personen? Dan kun je een grotere kopen, maar je kunt natuurlijk ook pizzaatjes delen en om en om bakken. Voor grote families zet je twee pizzarettes op tafel.

   Pizzarette kopen

   Heb je een pizzarette uitgekozen? Laat hem dan gewoon bij je thuis bezorgen. Je ontvangt je bestelling binnen enkele dagen bij je thuis. Heb je nog vragen over pizzarettes of een van onze andere producten? Stel je vraag dan gerust aan een van onze specialisten. Je kunt ons dan bellen op 053 - 435 9112 of een e-mail sturen naar [email protected]