Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   ICI Paris XL e-Gift Card tot € 200,- bij AEG wasmachines, drogers en/of was-droogcombinaties

   Koop je in de periode van 1 oktober tot en met 31 december 2023 een geselecteerde AEG wasmachine, droger of was-droogcombinatie bij Piest, dan ontvang een ICI Paris XL e-Gift Card met een waarde van tot € 200,-. Toon meer

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   TOT € 200,- CADEAU

   De wasmachines, drogers en was-droogcombinaties van AEG garanderen superieure resultaten en bewaren de oorspronkelijke ‘look & feel’ van je kleding zo lang mogelijk. Haal nu je AEG apparaat in huis, profiteer van onze uitzonderlijke promotie en krijg een ICI PARIS XL voucher tot € 200,- cadeau! 

   Koop in de periode van 1 oktober t/m 31 december 2023 een van de deelnemende AEG modellen en krijg een ICI PARIS XL voucher ter waarde van 50, 75, 100, 150 of 200 euro, naargelang het deelnemende model. 

    

   ACTIEVOORWAARDEN

   • Deze actie is alleen geldig voor inwoners van Nederland van 18 jaar of ouder die tijdens de actieperiode van 1 oktober t/m 31 december 2023 een AEG-actiemodel wasmachine, droger of was-droogcombinatie hebben gekocht bij een erkende AEG-dealer in Nederland.
   • Bij aankoop van een van de geselecteerde AEG apparaten en na een correcte en tijdige registratie via www.aeg.nl ontvangt de consument ICI PARIS XL vouchers met een totale waarde van 50, 75, 100, 150 of 200 EUR, naargelang het modelnummer zoals vermeld in het actieaanbod hierboven.
   • Enkel modelnummers opgegeven in dit document komen in aanmerking voor deze promotie. De gedetailleerde lijst met modelnummers is beschikbaar in dit document en via aeg.nl/promoties. AEG is niet verantwoordelijk voor andere of foutieve communicatie in de winkel (offline en online) hieromtrent. AEG kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste mededelingen op de winkelvloer.
   • Voor een geldige deelname aan deze actie dient de consument zijn/haar apparaat zo snel mogelijk na de aankoop te registreren via aeg.nl: www.aeg.nl/mypages/register-a-product/. De consument creëert hiervoor een MyAEG account als hij/zij er nog geen had, en vraagt de voucher aan via dit MyAEG account met een geldig aankoopbewijs.
   • De uiterste registratiedatum via aeg.nl is 15/01/2024 voor de deelnemende apparaten. Alleen registraties die voorzien zijn van een kopie of een foto van het aankoopbewijs met daarop vermeld één van de deelnemende AEG apparaten, zullen worden aanvaard. 
   • Een geldig aankoopbewijs is een digitale kopie van de aankoopfactuur die correct werd opgeladen tijdens de registratie van het product en met vermelding van de aankoop van één van de deelnemende AEG apparaten. De digitale kopie is een ingescande versie of een foto van het volledige document, goed leesbaar en met alle hoeken van het document zichtbaar.
   • De ICI PARIS XL voucher wordt per email toegezonden, na een correcte aanmelding, naar het opgegeven emailadres. Hou, voor ontvangst van de ICI PARIS XL voucher, rekening met een levertermijn van 6 weken na validatie van uw aanvraag. De waarde van de ICI PARIS XL voucher wordt niet in geld uitgekeerd.
   • Per adres wordt maximaal één voucher bij aankoop van een deelnemende wasmachine, één voucher bij aankoop van een deelnemende droger en één voucher bij aankoop van een deelnemende was-droogcombinatie toegezonden.
   • De ICI PARIS XL vouchers zijn geldig tot 1 jaar na uitgifte en kunnen gebruikt worden in alle ICI PARIS XL parfumerieën in Nederland en in de webshop www.iciparisxl.nl. Het tegoed op de voucher kan in meerdere delen te gebruikt worden. Het resterende bedrag op de voucher kan niet in contanten worden uitbetaald en het is niet toegestaan om de kaart te gebruiken voor commerciële doeleinden. Vergoeding bij beschadiging of verlies is niet mogelijk.
   • Deze promotie kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen en promoties van AEG. AEG is niet verantwoordelijk voor onvolledige, laattijdige, niet ontvangen of beschadigde aanvragen. Bij het tijdig indienen van een incomplete of onleesbare aanvraag, dienen de juiste documenten alsnog binnen één maand na afloop van de registratietermijn door AEG te zijn ontvangen. AEG behoudt zich het recht voor om originele aankoopbewijzen op te vragen als er sprake is van twijfel over de echtheid van de aanvraag.
   • AEG behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds aan te passen of te wijzigen

    

   Bekijk de actie hier